Kesäinen Helsinki on kyllä jotain niin parasta. Päätimme poikaystäväni kanssa tehdä nyt mahdollisimman paljon kesäiltaisin vaikka lomalla ei  enää ollakaan (ettei vahingossakaan duunin jälkeen romahdeta sohvalle nyhjöttämään). Eilen päätimme lähteä risteilylle ja 1,5h stadin saaristossa nauttien auringonpaisteessa oli kyllä jotain niin täydellistä. Olen lännen tyttö ja Itä-Helsinki on itselleni täysin vierasta seutua, mutta miten kaunis rannikko sielläkin on. Ihania pieniä puumökkejä saaret täynnä ja rannoilla upeita moderneja omakotitaloja. Risteilyn jälkeen kävimme The Cockissa illallisella ja siitä oli ihana kävellä kohti kotia auringon paistaessa vielä myöhään illalla.

Onneksi tosiaan ilmatkin ovat nyt kesäiset niin ei tarvitse haikailla liian paljon takaisin Italiaan. Se mitä kaipaan aina reissuilta on ne lämpimät illat. Se kun on jotain harvinaista täällä pohjolassa. Vaikka päivällä lämpötila kohoaisikin hellelukemiin niin illaksi se normaalisti tippuu siitä reippaasti. Hyvä puoli siinä on se, että ainakin unen päästä saa kiinni ilman ilmastointiakin (always see the bright side, heh)!

Hyvää torstaita kaikille!

 

Summer in Helsinki is truly the best. The good side of being back at work is that I’m actually in the city, because otherwise I would be either traveling or at the summerhouse. Now I can fully enjoy this beautiful city and everything it has to offer after my work. Last evening we took a 1,5h cruise around the archipelago and there is so much beauty just here which I’ve never even seen. I’m a west end girl and the east side of the city is very unfamiliar to me. Now I looked at it with fresh eyes, as the coast is very beautiful. After the cruise we had dinner in the The Cock and enjoyed the good vibe! Walking home at 22pm and the sun still shining is so priceless. Ah, summer and Helsinki!

 

Photos/Thomas D.

Dress / Risk

Bag / Chanel

Sunnies / & Other Stories

Sandals / Les Tropeziennes

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *