Tuntuu, että meidän ihanasta Italia lomasta olisi jo kuukausia, vaikka todellisuudessa palasimme sieltä alle kaksi viikkoa sitten. Huokailen edelleen tuon reissun perään ja voisin lähteä samalta istumalta sinne takaisin. Toiveissa oli vain rentoutua ja lähdimme matkaan aika takki auki, mutta kaikki meni lopulta enemmän kuin hyvin. Hotellitkin varasimme vähän vasemmalla kädellä, mutta lopulta nekin olivat aivan täydelliset. Olimme viikon lomalla yhteensä siis kolmessa eri hotellissa ja kerron nyt vähän enemmän tästä ensimmäisestä.

 

 

Varasimme Borgo Il Mezzaninon sen jälkeen, kun olimme lukeneet siitä hyviä arvosteluita. Hinta oli kohtuullinen ja arvostelut erinomaisia, joten päätimme yöpyä siellä. Lensimme Milanoon ja vuokrasimme siitä auton ja Gardalle ajoi Malpensan lentokentältä noin 1,5 tuntia. Ruuhkia ei ollut ja matka taittui nopeasti. Meillä oli navigaattori käytössä, joten löysimme hotellin helposti, mutta kun käännyimme pienelle sivukujalla ihmettelimme kapeaa hiekkatietä, joka kiemurteli mäen päälle. Missään ei ollut mitään kylttejä, mutta kun pääsimme tien päähän niin portti avautui edessämme ja siinä vieressä oli vihdoin hotellin kyltti (ei siis kannata luovuttaa vaikka tuntuu, että on ihan väärässä paikassa). Heti kun ajoimme pihaan niin rentouduin saman tien. Loma sai vihdoin alkaa ja vielä mitä hurmaavimmassa paikassa!

 

 

Borgo Il Mezzanino on toiminut hotellina vasta kaksi vuotta ja ollut sitä ennen omistajan ja hänen perheensä oma tila. Tässä paikassa oli sellainen charmi, mitä harvoin löytää hotelleista ja juuri se teki tästä paikasta niin erityisen. Me saimme vielä ihanan huoneen pienellä parvekkeelta, josta näkyi järvi sekä upeat vuorimaisemat. Aamulla kun heräsin ja vedin verhot syrjään en voinut olla huokailematta – niin kaunista siellä oli. Hotellissa toimi kaikki (siivooja oli erityisen tehokas) ja kylpyhuonetuotteet pientä luksusta (Martin Margielan). Poikaystäväni jopa osti uuden parfyymin reissusta niiden takia.

 

 

Meille kuului huoneen hintaan aamiainen ja sekin oli loistava. En normaalisti syö kovin paljon aamuisin, mutta tuolta sai täytettyjä croisantteja, leipiä, tuoreita hedelmiä ja makeita kakkuja moneen lähtöön. Aamiainen oli myös aina katettu terassille ja olisin voinut istua pelkästään siinä useamman tunnin katsoen kaunista järvimaisemaa. Hotellissa ei ole virallista ravintolaa, mutta hotellinvieraat voivat halutessaan syödä siellä. Lista on lyhyt, mutta siinä on perushyviä vaihtoehtoja. Söimme hotellilla kahtena iltana ja oli ihana rauhoittua omassa rauhassa seuraten auringonlaskua. Hotelli ylitti odotuksemme ja hinta-laatusuhde oli aivan loistava. Voin siis lämmöllä suositella kyseistä hotellia jos lomaltaan haluaa omaa rauhaa, huikeita maisemia ja tunnelmallisen ympäristön.

 

 

Meillä oli tosiaan vuokra-auto käytössä koko loman ajan ja hotellilta ajoi järvenrantaan noin kymmenessä minuutissa. En ole mikään kova uimari, joten meille hotelli vuoristossa oli hyvä päätös. Näköala on nimittäin varmasti yksi kauneimmista koko järvellä. Kerron seuraavassa postauksessa Gardasta kohteena hieman enemmän ja sitten meidän toisesta hotellista!

 

 

One of the hotels we stayed in Garda was called Borgo Il Mezzanino. We loved this hotel and especially the location up on the hill. The views were breathtaking and the dinners on the terrace at sunset were magical. Oh how I wish I could go back! This hotel was super charming, so I can definitely recommend it.

 

*Commercial links/Tekstilinkki.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

It looks super stunning. Enjoy Italy!

Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog http://sofiacm.com for interior and style tips)

Reply

It was a beautiful trip! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *