Näkisittepä joskus meidän kuvaushetket. Touhu on välillä niin surkuhupaisaa, kun kaksi pitkän päivän tehnyttä väsynyttä ihmistä yrittää yhdessä saada julkaisukelpoista materiaalia blogiin. Toinen on ihan vaikeana kameran edessä keskellä katua ja toinen aivan turhautunut, kun kameran edessä oleva ei hymyile tarpeeksi leveästi. Näinä hetkinä sitä aina miettii, että mitä hittoa oikeasti, mutta sitten jotain tapahtuu ja kaikki tuntuu taas sen arvoiselta. Kun kuvasimme näitä kuvia ohitseni käveli tyylikäs nainen, joka huikkasi, että “sulla on ihana blogi”. Häkellyn aina yhtä paljon näissä tilanteissa, mutta vitsit miten ne lämmittävät mieltä ja antavat uutta puhtia. Eli sinulle ihanalle naiselle – kiitos!

Olen tällä hetkellä työmatkalla Kööpenhaminassa, joten viikko vierähtää täällä. Terveisiä siis aurinkoisesta Tanskasta!

 

You should sometimes see me when I’m being photographed. To be honest, I love writing a blog, but I’m still not comfortable in front of the camera. When I come home after a long day at work and then try to look fresh in the pictures is sometimes very difficult. What really lifted my spirits while taking these photos was a woman walking by who just said “you have a nice blog!”. These comments really keep me going and give me so much energy! So thank you to all my special readers for being there.

 

Photos/Thomas D.

Blazer / Prada

Jeans / Totême

Sneakers / Superga*

Bag / Céline

Sunnies / Mango

*Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

That’s just your little inner critic saying this because you always look beautiful and stylish! 🙂

https://lartoffashion.com/perfect-places-with-lovia/

Reply

Thanks dear, but it’s true most of the time! 😀 After a work day I rarely look too hot, heh!

Reply

Hei! Kävipä tuuri, että teit juuri tänään juuri tämän postauksen. 🙂 Olin juuri miettinyt noita farkkuja. Näyttävät niin kivalta mallilta monissa kuvissa ja lehdissä. Osaisitko yhtään neuvoa mitoituksessa? Ovatko pientä tai suurta kokoa? Esim. verrattuna Acneen, Levikseen tai johonkin muuhun vastaavaan yleisempään merkkiin? Olen itse kahden koon välissä (25 tai 26) ja en tiedä kumman tilaisin.

Reply

Heippa Elli! Nämä farkut on aivan ihanat ja voin niitä suositella 🙂 Itselläni on näistä pienin koko, eli 24. Nämä ovat siis suhteellisen normaalia mitoitusta. Itseltäni ei löydy Acnen tai Leviksen farkkuja (enkä ole ikinä omistanut), joten en osaa verrata näihin. Materiaali on tukevahkoa, mutta farkun tapaan venyy hieman käytössä, joten tilaisin sinuna pienemmän koon. Toivottavasti tästä oli apua! 🙂

Reply

Kiitos! Oli apua. 🙂 Tilaan ehdottomasti koon 25. Toisaalta aloin miettimään että ei kai sekin ole sitten liian iso.. Monissa housissa käytön kokoja 34, mutta farkuissa koko elää eniten ja materiaalit käyttäytyvät eri tavoin. Jokaisella merkillä pitäisi olla sellaiset vaatteen mitoitustaulukot kuin Acnella, joilla joka mallin kaikki mitat on esitetty. 🙂

Reply

Kiva jos tästä oli apua! 🙂 Vitsit itse en ole kokeillut Acnen farkkuja, mutta ehkä pitäisi! Etenkin jos olet myös “kapeakoipinen” ja olet löytänyt sieltä hyvät farkut? Välillä on vaikea löytää farkkuja mitkä olisi tarpeeksi kapeat etenkin reisistä! Itselläni on tosiaan näissä kuvissa jalassa koko 24/34 ja vyötäröltä ne on hyvät, mutta reisissä on hitusen ekstraa. Jos olet siis mun kokoinen, niin kannattaa valita tämä koko!

Reply

Acnella on mielestäni kapeissa farkuissa myös kapeat reidet. Kannattaa kokeilla. Itsellänikin tuo kohta on ongelma. Ja farkut pitää mielestäni olla sellaisia, jotka istuu napakasti. Myös sellainen malli kuin Levis 714 on reisistä tarpeeksi kapea. Niissä on suora lahje, mutta silti hieman leveämpi kuin noissa Totemen farkuissa.

Reply

Hei kiitos vinkeistä! Täytyykin kokeilla näitä. Usein on tosiaan niin, että jos farkut on vyötäröltä hyvät, niin reisiin jää silti turhaa tilaa. Nämä siis kokeiluun! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *