x Hieronta. Miten hyvää tekeekään kunnon hieronta. Sellainen missä hierotaan kaikki lihakset auki ja sen jälkeen tuntuu siltä, että veri taas kulkee kunnolla. Suosittelen varaamaan ajan hierontakouluista, sillä he tekevät hoitoja puoli ilmaiseksi (itse maksoin 15€/50min). Jos haluaa ympäristöltä rentouttavampaa meininkiä, niin sitten kannattaa mennä ihan perinteiseen hemmotteluhoitoon muualle.

x Jooga. Olen käynyt vasta muutamalla tunnilla, mutta olen iloinen siitä miten paljon nautin siitä. Edelleen asennot tuntuvat hankalilta, mutta kehitystä huomaan joka kerta. Jooga puhdistaa myös mielen tehokkaasti ja auttaa stressiin, joten ihan täydellinen laji kaikin puolin.

x Hyvä ruoka ja viini. Jos Ranska opetti jotain, niin se on hyvän ruoan ja viinin merkityksen. Hyvään ateriaan kuuluu viini, joka tekee ruoasta vieläkin nautinnollisempaa. Lappeenrannan Wolkofissa oli aivan tajuttoman hyvä viinivalikoima ja join ihan mieletöntä valkoviiniä (Elena Walch/Pinot Grigio). Suosittelen kokeilemaan jos löydätte jostain!

x Luonto syyskuussa. Katsokaa nyt tuota tähtitaivasta, jonka poikaystäväni taltioi viime viikonloppuna landella. Helsingissä on myös ollut aivan ihanat ilmat koko viikon ja hieman viileä ilma yhdistettynä muuttuvaan luontoon on jotain maagista. On hyvä pysähtyä ihastelemaan tätä hetkeä, jotta se ei mene ohi huomaamatta.

x Perhe ja ystävät. Perhe ja läheisimmät ystäväni ovat kullanarvoisia ja mietin usein miten onnekas olen, että ympärilläni on niin vahva tukiverkko. Kävi miten kävi, niin tiedän, että kaikesta selviää ja yksin en jää koskaan. Se antaa tietynlaista rauhaa kaikkeen tekemiseen.

 

x A proper massage that relaxes tension in the neck and back. After you feel so good! I need to start taking a massage every week, because it really helps.

x Yoga is amazing for the body and mind. It clears up thoughts and reduces stress.

x I could put all my money into food and wine. Eating in a great restaurant is something I find super relaxing. Good restaurants usually have exceptional wines as well and if I learned one thing while living in France it’s that, a glass of wine makes the meal.

x Night sky at fall time and the stars. Staring at a view like this makes you relax in an instant. So much beauty and thinking about space makes us (at least me) realize how small we actually are in the scheme of things.

x Family and friends. The amount of love is priceless and more valuable than anything else. What I’m most lucky about in life is having all these people around me.

 

Photo/ Thomas D.

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Mieletön kuva, tosi kaunista! Samoista, yksinkertaisista mutta sitäkin tärkeämmistä asioista nautin minäkin. Niitä koitan tähän viikonloppuun upottaa (mökkeilyn lomaan 😉 ).

Reply

Kiitos (kommentti välitetty eteenpäin)! 🙂

Ja hei ihanaa mökkeilyä! Me päätettiin tällä kertaa jäädä kaupunkiin, mutta ehkä seuraavana sitten taas landeilemaan.

Reply

Moikka, mistä hierontakoulusta varasit ajan? Olisi mukava kuulla suosituksia

Mukavaa viikon alkua!

Reply

Heippa!

Käyn Suomen Hierontakoulussa: http://suomenhierojakoulut.fi/
Itse olen ainakin tyytyväinen tähän paikkaan, eli voin suositella. Tilat itsessään on todella steriilit, eli jos toivoo, että hierontahuoneessa olisi kynttilöitä, musiikki ja hämyinen tunnelma, niin suosittelen skippaamaan. Muussa tapauksessa suosittelen lämmöllä! Hierojat todella amattitaitoisia (vaikka opiskelijoita ovatkin) ja ainakin mun niskajumit on saatu kondikseen.

Ja kiitos Anna, samaa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *