Röyhelöt eivät ehkä kuulosta omalta jutultani, mutta tähän puseroon ihastuin saman tien. Paita näyttää kivalta niin siistimmässä asussa kuin myös  farkkujen parina arjessa. Nämä mustat housut taas ovat luottopöksyni, joiden kanssa ei voi ikinä mennä pieleen. Suosikki mallini Andiatan valikoimasta! Niin imarteleva, mutta samalla mukavin housu kaapissani. Näiden housujen kanssa on hyvä jatkaa uutta viikkoa sen jälkeen, kun on ollut oloasussa koko viikonlopun landella. Huomenna muuten kuvia meidän metsäretkeltä ja poikaystäväni sai hienosti tallennettua Suomen luonnon maagisen tunnelman. Hieman erilaisia kuvia luvassa siis huomenna!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

 

Frills are definitely not always my thing, but for some reason I fell for this shirt. It looks so nice with a sharper look as well as dressed down with jeans. These pants are a favorite of mine and I wear them a lot. So comfy yet so flattering!

Have a great new week everyone!

 

Photos/Thomas D.

Top / Andiata* (similar here*)

Trousers / Andiata*

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

*Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Wow miten tyylikkäitä kuvia ❤️ Näytät todella upealta niissä ja asu on täydellinen!
xx J

Reply

Kiitos ihana! <3

Reply

I somehow immediately thought of Angelina Jolie when I saw this outfit, it’s totally her style, timeless, elegant and minimalistic perfection! 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Wow, thanks dear!

Reply

Huh näytät upealta! Nuo housut täytyy kyllä laittaa harkintaan. Ne täytyy tietysti istua just eikä melkein näyttääkseen hyvältä.. entä sopiiko matalien kenkien kanssa?

Reply

Voi, kiitos! Ja hei käy kokeilemassa Danioita. Niissä ihan mieletön leikkaus ja ne kyllä imartelevat kroppaa! Käytän näitä paljon myös tennareiden kanssa (niissä vähän paksumpi pohja) ja näyttävät siis matalien kenkien kanssa ihan yhtä hyvältä. Jos siis käytät arjessa enemmän matalia kenkiä niin ota ne mukaan ostoksilla, jotta housut saadaan lyhennettyä oikeaan mittaan 🙂

Reply

Näytät upealta!
Ilmeisesti noissa housuissa on kunnolla lahkeen mittaa? Nimimerkillä 181 cm pituutta ja kaikki pituus jaloissa 🙂

Reply

Wow, lucky you! Saisinko osan sun sääristä siis, heh? Mutta näissä on tosiaan hyvin pituutta! Lahkeiden käänteen voi vielä avata ja sillä saa muutaman ekstra sentin tarvittaessa. Käy ihmeessä siis sovittamassa!

Ja kiitos Mari 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *