Chanel Ss19

 

Sanoinkin jo aikaisemmin, että ihanaa miten tänä keväänä maanläheiset värit ovat erityisen in räväkämpien rinnalla. Tämä lämmittää ainakin omaa sydäntäni, sillä kaapistani ei löydy muuta kuin näitä ajattomia sävyjä. Kollegani juuri kyselivät, että mikä on värikkäin vaate kaapissani ja tajusin, että eihän siellä ole kirkkaita värejä ollenkaan. Löytyy mustaa, harmaata, kamelia ja valkoista. Tylsää varmasti monen mielestä, mutta kun oma tyyli on mitä se on, niin on tärkeintä, että kaappi heijastaa itselle mielekkäitä sävymaailmoja. Poikaystäväni puoli on lähestulkoon samaa maata, mutta vaaleansinistä sieltä kyllä löytyy. Vaikka eihän sitäkään voi oikein luokitella villiksi valinnaksi, heh. Olemme siis tyylienkin puolesta oikea match made in heaven!

Chanelin SS19 muotinäytös oli taas kerran ihan mieletön lavastuksesta lähtien. Pariisin Grand Palais oli muutettu rannaksi ja ei kyllä uskoisi, että olisi edes mahdollista tuoda todentuntuinen rantaviiva vanhaan pariisilaiseen rakennukseen! Mallisto oli myös mieleeni ja ihastuin etenkin näihin rentoihin yhdistelmiin – esim. joogatrikoot bleiserin kanssa. Ei välttämättä toimi oikeassa elämässä ihan näin hyvin kuin näytöslavalla, mutta aavistuksen sovellettuna varmasti. Ja mikä tulee olemaan pakollinen ostos tänä kesänä? Tuollainen röpelöreunainen aurinkohattu. Näen jo itseni se päässä kesämökin laiturilla!

 

Maxmara Ss19

 

Toinen suosikkini oli Max Maran mallisto, joka oli huomattavasti business-tyylisempi. Max Mara on yksi sellaisista merkeistä jonka valitsin jos pitäisi päättää vain yksi vaatemerkki loppuelämäkseni (sillä ehdolla tosin, että saisin vaatteet puoleen hintaan, heh). Tämän malliston värimaailma on taas erittäin mieleinen ja kameli näyttää jatkavan voittokulkuaan.  Ihanat myös nuo harmaat setit ja tuo vaalean beige asu keskirivillä. Kevään juhliin pukeutuisin enemmän kuin mielelläni siihen!

Ihanaa viikonloppua!

 

*Kuvat: Vogue.com

You May Also Like

2 comments

Reply

Hei, voisitko tehdä jonkinlaisen postauksen kevään tyylistä? Kevät suomalaisessa ilmastossa siis 😀 Kaipaan inspiraatiota juuri noissa suosimissasi neutraaleissa väreissä casual toimistoon. Olen nyt jumittanut talven tummiin väreihin ja paksuihin neuleisiin ja jotenkin tekisi mieli jo keventää kun aurinko paistaa, mutta olen hukassa..

Olisi huippua!

Reply

Heippa! Kiitos postausideasta, laitetaan työn alle. Kevät suomalaisessa ilmastossa aina pienoinen haaste pukeutumiselle, mutta enköhän jotain keksi 😀

Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *