Syksyn toinen lempitakkini on tämä muodoltaan hieman ylisuuri villakangastakki eläväpintaisella kankaalla. Istuvuus on mitä täydellisin ja klassinen malli takaa sen, että sitä voi käyttää vuodesta toiseen. Olen kaivanut tämän kaapistani jo ihan oikeasti käyttöä varten, sillä nämä muutamat päivät ovat olleet aika jäätäviä. En ihan uskonut, että voisin käyttää talvitakkeja jo syyskuun alussa, mutta siltä tuntuu ainakin tällä hetkellä. Jos jotain hyvää, niin nyt niille syysvaatteille on ihan oikeasti käyttöä. Mistään intiaanikesästä, kun ei ole tietoakaan, heh.

Tuntuu, että viimeiset kolme viikkoa on ollut raskaita ja nyt koko kroppa ja mieli oikein huutaa lepoa. Tänään menemme poikaystäväni kanssa leffaan ja illalla syömään, mutta sitten lauantain ja sunnuntain aion ottaa täysin levon kannalta. Ehkä vihdoin ehdin avata muutaman muotilehden, jotka ovat odottaneet korkkaamista jo aivan liian kauan. Ah, can’t wait!

 

Another fall favorite of mine is this Zofia coat. It’s oversized in fit and the fabric is a lively (almost “teddy” like). Even if the model is oversized, the fit is still perfect. This coat is something that will look just as good after tens years. I’ve actually worn it already a few times, thanks to the freezing weather we’ve had in Helsinki this week. I didn’t think that I would actually need heavy coats already, but that’s the case.

This weekend I’m going to take it really easy. These last few weeks have been super hectic and I can now feel it in my body and mind. Today we are going to the cinema and restaurant, but other than that I’m planning to do absolutely nothing. I can’t wait!

 

Photos/Thomas D.

*Postaus yhteistyössä Andiatan kanssa.

Coat / Coming soon

Trousers / here

Knit / here

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Beautiful and stylish as always! Have a great weekend ahead! 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear and you too! 🙂

Reply

Eikä miten kaunis takki! <3

Reply

I hear you! 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Reply

Kylläpäs onkin kaunis takki. Pakko käydä sovittamassa heti kun ilmestyy kauppaan.

Reply

Joo, tämä on aivan super ihana, eli kannattaa ehdottomasti käydä sovittelemassa. Samaa mallia tulee myös beigenä ja upea sekin!

Hyvää viikonloppua sinne!

Reply

Pakko sanoa, että Andiatan imago ja mallisto on muuttunut hyvään suuntaan. Aikaisemmin mielsin sen hyvin vahvasti business-brändiksi, mutta nyt blogien myötä olen huomannut että sieltähän löytyy vaikka mitä muutakin. Tämä koko asu on sellainen jonka pukisin päälleni!

Reply

Tosi kiva kuulla! Mallistosta löytyy tosiaan paljon muutakin kuin vain niitä jakkupukuja ja sanoisin, että sieltä löytyy kaikkiin tilainteisiin sopivat asut. Oli kyse sitten kotona hengailusta tai cocktail tilaisuudesta. Siksi merkki on onkin kuulunut omiin ehdottomiin suosikkeihini jo muutaman vuoden ajan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *