Pari vuotta sitten suosin lähinnä kullanvärisiä koruja, mutta hiljattain olen huomannut siirtyväni enemmän hopeisiin koruihin. Mielestäni molempia metalleita voi sekoittaa, mutta tuntuu, että itse valitsen aina yhtä kerrallaan. Käsikoruja tulee käytettyä eniten ja korvissa on lähes joka päivä hopeanväriset renkaat. Sormuksia käytän harvoin ja mietin, että osaisinkohan edes pitää sormessa joka päivä korua. Tästä tulee kynnyskysymys viimeistään silloin kun nimettömässä pitäisi aina olla sormus.  Vai ehkä siihenkin sitten tottuu nopeasti?

 

 

Syster P:ltä löytyy kauniita yksinkertaisia koruja arkeen ja juhlaan. Tykästyin tähän V-muotoiseen käsikoruun ja se roikkuukin ranteessani arkisin.  Niin siro ja tyylikäs! Syster P:ltä löytyy laaja mallisto ihania koruja joita kannattaa käydä ihastelemassa jos yksinkertaiset korut kolahtavat. Muutama sirompi koru yhdessä on myös ihana kombo, eli voisin hyvin hankkia muutaman lisää tämän pariksi.

 

 

Katri Niskanen suunnitteli Lumoavalle oman korumalliston ja tämä kaulakoru on mielestäni tyylikäs. Soulmates-sarjaan kuuluu kaulakorun lisäksi rannekoru ja korvikset jotka saa kolmella eri tekstillä: my unicorn, always be you, memories stay forever. Mielestäni nämä korut ovat täydellinen lahja esimerkiksi tänä keväänä valmistuvalle!

 

 

Olen jo hetken aikaa fanittanut Mantrabandin rannekoruja ja kaapistani löytyy jo yksi kullanvärinen. Uusin lisäys on tämä hopeinen infinity-koru, jonka ostin Sofinah-putiikista, josta löytyy laaja valikoima merkin rannekoruja. Täydellinen lahjaidea esimerkiksi tämän kevään juhliin. Amerikkalaiselle ystävälleni ostin “la vie est belle”-tekstillä varustetun korun jonka annoin kun hänen Suomi-matka tuli päätökseen. Tapasimme vuosia sitten Etelä-Ranskassa, joten toivon, että käsikoru tuo hänelle mieleen yhteiset vuotemme siellä ja tietenkin Suomen matkan.

 

Silver jewelry is something I wear on a daily basis – most of the time I’m wearing hoop earrings and bracelets. Above you can see my favorites from Syster P, Lumoava and Mantraband. I prefer minimalistic pieces that bring something extra to my outfits and can be easily worn with anything.

 

*Osa koruista saatu blogin kautta.

You May Also Like

8 comments

Reply

Itselläni kävi juurikin niin, että en ole osannut käyttää kihla- ja vihkisormusta päivittäin. Mieheni on jo luvannut minulle “arkisormukseksi” Cartierin simppelin kultaisen kivettömän sormuksen, josko sen kanssa osaisin olla rennommin, mutta en ole varma – jotenkin vain häiritsee käyttää sormuksia, erityisesti töissä 😛

Reply

Ehkä niihin ei sitten koskaan totu? Voihan sormuksia sitten pitää vaikka riipuksen kanssa kaulakoruna, mutta ehkei se ole kuitenkaan sama asia…Miehelle aika helppo nakki jos sanon, että turhaan mitään sormusta ostat 😀

Reply

Ompa ihania ja tyylikkäitä koruja! Ja luulisin että tuo sormuksen käyttö on aika yksilöllinen asia 😀 Itse olen tottunut kyllä kihlasormukseen, vaikka aiemmin en käyttänyt koskaan mitään sormuksia ja mietin ihan samaa, että mitenköhän koskaan opin sormusta pitämään aina sormessa. Onneksi tein aikojen alussa poikaystävälle selväksi, että haluan sitten itse valita sormukseni, heh 😀 Valitsinkin sitten hyvin siron ja minimalistisen, joten sen käyttöön tottui nopeasti, eikä se häiritse missään. Aluksi tietysti otin sen aina esim yöksi ja suihkussa käydessä pois, mutta nykyään se on sormessa aina, eikä sitä edes huomaa enää 😀

Reply

Fiksu valinta kertoa miehelle suoraan minkälainen sormuksen pitää olla 😀 Onhan se sormessa sitten koko loppuelämän, joten parasta olisi, että siitä tykkäisi itsekin, heh.

Ja hei hyvä kuulla, että siihen sormukseenkin lopulta tottuu! Olisi aika työlästä ottaa se pois monta kertaa päivässä (ja itse varmaan pelkäisi, että se hukkuisi tai jotain) 🙂

Reply

Ihania koruja. Ite en ollut myöskään koskaan käyttänyt sormuksia mutta kyllä vihkisormukseen tottuu kunhan se on tarpeeksi simppeli. Mun on kyllä pakko ottaa sormus pois yöksi ja urheilun ajaksi.

Reply

Kiitos Nintsa! 🙂 Joo, olisi kyllä todella outoa nukkua minkään korun kanssa ( tai ede käydä suihkussa). Olen joskus himoinnut Cartierin Love-rannekorua, mutta sitähän ei voi poistaa noin vain, joten se olisi ranteessa aina. Voisi olla liian hankala…Ehkä ihan hyvä niin, ottaen huomioon tämän korun hinnan 😀

Reply

Itse en pidä vasemman käden nimettömässä sormuksia vaan ne ovat oikeassa kädessäni. Ihan vain siitä syystä, että en ole halunnut pienennyttää sormuksia (heh – eiköhän ne ole joskus ihan sopivat sinne vasemman kädenkin nimettömään) ja ne ovat juurikin nappi oikeassa kädessäni. Joskus olen saanut siitä katseita ja kysymyksiäkin konservatiivisimmilta ihmisiltä, jotka tietävät naimisissa oloni, mutta esimerkiksi miestäni asia lähinnä naurattaa. Sormukset itsessään ovat itselleni rakkaat ja tärkeät, mutta yhdessä pysymisen lupaustani kannan kuitenkin ensisijaisesti sydämessäni. Kiva kirjoitus taas kerran Anna Sofia!

Reply

No siis juuri niin – eihän se sormuksen paikka mitään kerro (eikä ne sormuksetkaan loppupeleissä) vaan avioliitossahan kyse aika paljon muusta, heh. Ja jos jollekin ulkopuoliselle on ongelma, että ne sormukset eivät ole siellä nimettömässä, niin eihän sille voi muuta kun nauraa (niinkuin sanoitkin). Me ollaan oltu yhdessä poikaystäväni kanssa jo kahdeksan vuotta (vai tuliko tänä vuonna jo yhdeksän vuotta täyteen…) ja moni on ihmetellyt miksi emme ole jo naimisissa. Jotenkin tässä vuosien aikana on tullut jo sellainen tunne että olisimme naimisissa, niin meille ei ole mikään kiire ns. virallistaa lain edessä tätä suhdetta. Kummatkin kyllä halutaan jossain vaiheessa naimisiin, mutta koemme, että olemme jo molemmat täysillä sitoutuneita tähän. Vähän vaikea selittää, mutta itsellä ei ole esim. mikään hinku järjestää häitä yms. Ollaan jo aikoja sitten tehty se päätös yhdessä ja erikseen, että olemme tässä mukana “pitkässä juoksussa”, joten oli sitten sormusta sormessa tai ei, niin se ei muuta mitään. Ehkä siksi ymmärrän niin hyvin sen, että on ihan sama missä sormessa se sormus on, koska se suhteen tila on jostain ihan muusta kiinni kuin siitä sormuksesta.

Ihanaa viikonloppua! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *