Tuntuu lähes koomiselta, että juuri silloin kun me muutamme Suomeen niin kaikki vuodenajat ovat “ennätyksellisen” huonoja. Kylmä kevät, kylmä kesä ja erittäin sateinen syksy. Uskaltaakohan talvesta ennustaa yhtään mitään? Silloin kun vettä on tullut lähes viikon putkeen tulee kieltämättä mietittyä, että what was I thinking moving here! Ja siinä samassa raahaten vielä elämäni miehen mukanani kärsimään, heh…No hei jos mietitään positiivisesti, niin Suomihan olisi liian ylivoimainen maa, jos ilmastokin olisi vielä täydellinen. Vaikka siis ilmasto on yksi isoooooo minus, niin ei auta valittaa. Kai tämän sateenkin on joskus loputtava…

Ja mitä on yksi sade, kun pääse viettämään viikonloppua ihanien ystävien kanssa. Takana on aika ankea viikko pitkälti neljän seinän sisällä flunssan kourissa, joten ihanaa päästä tuulettumaan tyttökavereiden seurassa. Toivotankin kaikille oikein hyvää viikonloppua!

 

So ever since we moved to Finland in January, all seasons have been “exceptional”. As in exceptionally bad. The coldest spring, the worst summer and rainiest fall in the history. The biggest issue I had moving here was the weather…even now it’s been raining for more than a week almost non-stop. It’s hard to stay positive in this country of mine, even if most things are so good here. So in these desperate moment (I’m exaggerating) I try to stay focused on the positive. One of them is that I still have my love here with me and I’m so proud he is holding on so well (better than me), heh. 

Rain or no rain, this weekend I get to see my girlfriends and we are celebrating my friends 30th birthday. Cheers to that and let the weekend begin!

 

Photos/Thomas D.

Knit / All Saints (similar here*)

Blazer / Andiata (similar here*)

Jeans / Mango ( similar here*)

Boots / & Other Stories (similar here*)

Hat / Balmuir*

Bag / Chloé

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Muutitteko jonnekin Helsingin keskustaan? Näin sinut ja miehesi (”omassa”) Kasarminkadun postissa jokin aika sitten..

Reply

Heippa! Kyllä, asumme keskustassa 🙂 Ensi kerralla jos törmätään niin tule moikkaaman!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *