*Kaupallinen yhteistyö Essen kanssa.


Olen helmikuusta asti käyttänyt Essen ihonhoitotuotteita ja ollut niin tyytyväinen, että tunnen löytäneeni itselleni sen täydellisen ihonhoitosarjan. Ihoni kunto oli suhteellisen hyvä ennen kun aloitin tuotteiden käytön, mutta huomaan muutoksen siinä, että iho on pysynyt tasaisen rauhallisena, eikä edes yksittäisiä näppyjäkään ole oikein syntynyt. Aikaisemmin tuntui, että naamassa oli aina vähintään se yksi ärsyttävä näppy ja kun siitä pääsi eroon, niin tilalle tuli toinen. Ei siis mitään sen vakavampaa, mutta huomaan nyt, että ihoni on huomattavasti vahvempi ja tasapainoisempi. Kärsin viime vuoden puolella myös suunympärysihottumasta (lievästä sellaisesta kylläkin) ja ainakin toistaiseksi se on pysynyt poissa. Essen tuotteita on siis tullut käytettyä nyt useamman kuukauden ja syyskuussa pääsin merkin omaan kasvohoitoon ja kuulin enemmän Essen filosofiasta ja siitä mihin tuotteiden teho perustuu.

Essehän on siis luonnonkosmetiikkasarja ja tämä usein unohtuu minulta, sillä en käytä sarjaa sen takia, vaan siksi koska tuotteet oikeasti toimivat. Se, että merkki on luonnonkosmetiikkaa on tietenkin plussaa, mutta ei itselleni pelkkä syy ostaa sitä. Monella (itsellänikin aikaisemmin) tuntuu olevan olettamus, että luonnonkosmetiikka ei voisi olla tehokasta, koska siinä on käytetty “vain” luonnon raaka-aineita. Samaa pohdin itsekin aikaisemmin ja kuulin niin eri mielipiteitä alan ihmisiltä, etten tiennyt mitä uskoa. Nyt kokemukseni myötä voin sanoa, että ainakin itselleni tämä sarja on toiminut paremmin kuin mikään toinen tuotesarja aikaisemmin.

 

 

Esse on siis probioottinen tuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin ainesosiin ja ihmisen mikrobiomiin. Näin suomeksi sanottuna Essen tuotteissa on probiootteja, joita iho tarvitsee ravitsemaan niitä hyviä mikrobeja, jotka taas suojaavat ihoa niin sisältä ja kuin ulkoakin. Jos ihon mikrobitasapaino on hyvä, niin silloin ihon ikääntyminen hidastuu ja iho suojaa itseään tehokkaammin erilaisilta ärsykkeiltä ja tulehduksilta.  Essen tuotteisiin on siis lisätty prebiootteja ravitsemaan mikrobeja ja osaan on lisätty probiootteja, joilla muutetaan ihon mikrobikantaa. Tuotteet on siis kehitetty eri ihotyypeille/vaivoille, jotta jokainen löytää avun omaan tarpeeseen (kuiva iho, akne, herkkä iho jne).

 

 

Esse on siis ihonhoitosarjana aika ainutlaatuinen ja on sanomattakin selvää, että tämän sarjan tuotteita ei kannata ostaa ihan sokkona, vaan kääntyä asiantuntijan puoleen, jotta saa varmasti oikeat tuotteet oman ihon tarpeisiin. Itse kävin Esse-kasvohoidossa Salon & Shop by Natural Goods Company:issa ja se oli elämäni rentouttavin hoito. Siinä keskityttiin tietenkin kasvojen alueeseen, mutta myös muuhunkin kroppaan. Hoidon jälkeen oli kokonaisvaltaisesti hyvä olo ja tuntui, että kasvot saivat värin takaisin stressaavan viikon jälkeen. Keskustelimme hoitajan kanssa ihoni kunnosta ja hän muistutti siitä, että omaan todella ohuen ihon, mikä tarkoittaa sitä, että sitä pitää käsitellä todella hellästi. Oli puhetta kuorinnoista ja hän sanoikin, että minun tapauksessani ihoa ei saisi kuoria viikoittain…ainakaan millään raskaalla kuorinnalla. Kaapistani löytyy merkin ihana putsari (joka kuorii hellävaraisesti) ja sitä sain luvan käyttää kerran viikossa, mutta en yhtään enempää. Olen pysynyt tässä ja en ole tosiaan pariin kuukauteen kuorinut ihoani “kunnolla”, mutta silti se näyttää paremmalta kuin pitkään aikaan. Tässä tullaan taas siihen, että kaikki vanhat olettamukset eivät siis välttämättä pidä paikkaansa ja on hyvä ainakin kerran keskustella ihonhoidosta/kunnosta asiantuntijan kanssa, koska oma mielipide ihosta voi olla ihan toinen, kuin mikä totuus on.


 

Omat suosikkini merkin valikoimasta ovat siis tämä hellävarainen putsari, joka tuoksuu taivaalliselta ja jättää ihon silkin pehmeäksi. Ilman tätä en enää pärjäisi. Kaikki kokeilemani voiteet ovat olleet ihan huippuja ja tällä hetkellä käytössäni on tämä kosteusvoide. Sarjan ihoöljy on taas pakollinen lisä omaan ihonhoitorutiinini etenkin tähän aikaan vuodesta. Näiden lisäksi käytän probioottista kasvovettä, silmänympärysvoidetta ja maailman ihaninta kosteuttavaa naamiota kerran viikossa.

Lähden muuten harvoin ulos ilman mitään meikkiä, mutta nyt hiljattain olen jopa jättänyt meikkivoiteen pois (ripsaria laitan tosin aina). Huomaan, että iho on niin tasainen ja haluan antaa sen hengittää, että meikkivoide ei enää tunnukaan niin pakolliselta. Hoitaja sanoi muutenkin, että tämä sarja toimii parhaiten, kun ei sekoita sitä minkään muun kanssa (varsinkin jos meikkituotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa) ja parhaat tulokset syntyvät silloin, kun tuotteet voivat vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ilman ”esteitä”.

Jos teillä on iho-ongelmia tai etsitte muuten vain tehokasta sarjaa, niin suosittelen kääntymään Esse-hoitolan puoleen. Saan tarjota kaikille uusille asiakkaille tunnin mittaisesta Esse-hoidosta merkin valtuutetussa hoitolassa (ympäri Suomen) 20% alennusta kaikista marraskuun aikana varatuista ajoista. Lähimmän hoitolan ja tarkemmat tiedot löydätte täältä!

Onko Esse teille entuudestaan tuttu merkki? Minkälaisia kokemuksia teiltä löytyy kyseisestä sarjasta?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *