Olen saanut paljon kyselyitä tästä Balmuirin Estelle-shopperista ja koska olen käyttänyt sitä jo useamman viikon, niin voin vähän jakaa käyttökokemuksiani. Laukun koko on ensinnäkin ihan täydellinen arkeen, sillä se imee yllättävän paljon tavaraa, mutta näyttää ryhdikkäältä, vaikka pohjalla olisi vain lompakko ja sateenvarjo. Olen myös ollut tyytyväinen laukun sisällä olevaan irrotettavaan pussukkaan, jossa voi säilyttää niitä arvokkaimpia asioita (tärkeä asia etenkin meille julkisilla liikkuville). Jos jotain toivoisin, niin pussukka voisi olla aavistuksen isompi, jotta kalenterikin mahtuisi sinne, mutta tällä mennään. Laukun nahka on laadukas ja siltä se näyttää ja tuntuu. Itse asiassa kaikista laukuistani tämän shopperin nahka on ehdottomasti laadukkaimman oloinen. Pidän myös siitä, että kahvat ovat sen pituiset, että laukun saa olalle myös silloin kun päällä on paksumpi takki. Aikamoista hehkutusta siis, mutta en tosiaan keksi tästä uutukaisesta mitään valitettavaa! Hinta-laatusuhde on mieletön, eli jos joku etsii shopperia, niin tätä kannattaa ehdottomasti harkita.

Tällä viikolla yritän raivata tilaa kalenteristani ja käydä vaatekaappiani läpi ihan kunnolla. Ajattelin laittaa myyntiin ainakin tämän kuvissa näkyvän lampaankarvatakin ja yhden harmaan bleiserin. Syksy on vaarallista aikaa, sillä syysmuoti puree joka vuosi kovaa, mutta koska en haluaisi lisää tavaraa kaappiini, niin sitä on vähän puun ja kuoren välissä. Jos tulee tehtyä hankintoja, niin sitten jotain on lähdettävä toisesta päästä. Ei todellakaan järkevää kuluttamista tämäkään, mutta toisaalta parempi, että joku toinen saa iloa vanhasta, kun että tuote roikkuisi käyttämättömänä kaapissani. Ideaalitilanne olisi tietenkin, että kaappiin ei eksyisi mitään uutta, mutta se on vähän liian haastavaa meikäläiselle, kun on kuitenkin muotialalla töissä ja muodista kiinnostunut. Saa nähdä siis mitä kaikkea löydän laitettavaksi kiertoon!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

 

I have received many questions about this Estelle-shopper from Balmuir. I’ve now worn it for a few weeks non-stop and couldn’t be happier with it. It fits everything that I need, but it still keeps its shape even if it’s half empty. The leather is so luxurious and the bag actually looks three times more expensive, then what it actually costs. I would say this is price-quality wise the best bag I have ever had. With that said, if you’re looking for an “everyday” bag, I can highly recommend this one!

This week I’ll try to find some time to go through my closet. I want to get rid of some things I don’t wear that much and one of them being this lamb fur coat. I think I’ve worn it only three times, which means I need to find a new home for it. I wish I would only do perfect purchases, but that’s nearly impossible for someone who loves fashion. Too many temptations..

Have a great week everyone!

 

Photos/Thomas D.

Lamb fur coat / Ravn (similar here*, here*)

Knit / Andiata (similar here*)

Jeans / Lindex (similar here*)

Boots / & Other Stories

Bag / Balmuir*

*Commercial links.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

That’s such a chic and pretty coat, I like it a lot but of course if you are not using it as often as you could, it’s good to pass it forward. 🙂 I love big shoppers like yours too!

https://lartoffashion.com/erdem-love/

Reply

Yeah, big shoppers are so useful! 🙂 Have a great week Natali!

Reply

Itselläkin etsinnässä tuollainen shopperi mutta ei ole vielä oikein ollut intoa etsiä sitä oikeaa. Ehkä en edes tarvitse tuollaista kun ei ole intoa etsiäkään voisin ottaa tuon sun kuvissa näkyvän takin vaikka heti, aivan ihanan näköinen ja väri olisi just oikea

Reply

Ehkä sitten kun vastaan kävelee se täydellinen, niin se tulee hankittua? Kannattaa ainakin seuraavalla Helsinki-vierailulla käydä sovittamassa tätä Balmuirin versiota 🙂 Tämä takki on kyllä kaunis, mutta hitsit kun sitä ei tule käytettyä tarpeeksi! Kaapissani on suhteettoman paljon takkeja muihin vaatteisiin verrattuna, joten ihan hyvä, että jostain tulee luovuttua..

Reply

Tulenkin Suomeen tammikuun alussa ja tarkoitus olisi viettää pari päivää Helsingissä. Pitänee käydä tarkistamassa tuo laukku. Muistelin vaan, että siinä ei ole vuorta(kyselin aikaisemmassa postauksessa) ja itse haluaisin kyllä vuorellisen laukun. Onneksi vaihtoehtoja on liian monta, kyllä se oikea sitten jostain löytyy 🙂

Reply

Joo, tässä ei ole vuorta! Ihan varmasti löytyy 🙂 Ja hei kiva, että pääset uuden vuoden jälkeen käymään kotona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *