Täytin eilen 30-vuotta, eli tästä alkaa elämäni kolmas vuosikymmen. Mielestäni ikääntyminen on etuoikeus, koska kaikille ei sitä suoda. Osan matka päättyy jo niin varhaisessa vaiheessa, että olen kiitollinen jokaisesta lisävuodesta. Moni on kysynyt onko ikäkriisi hiipinyt mieleeni, mutta voin rehellisesti sanoa, että ei onneksi. Kaksikymppiset ovat mielestäni sitä aikaa kun etsitään itseään, pähkäillään sen kanssa että mitä haluaa elämältään ja kasvatetaan itsevarmuutta. Nyt kolmekymppisenä olen sinut itseni kanssa, tiedän mitä haluan ja tuntuu muutenkin, että on levollisempi olo. Ehkä siksi olen niin valmis olemaan kolmekymppinen!

En normaalisti tee syntymäpäivistäni mitään numeroa, mutta 30 on sellainen ikä, että sitä tulee itsekin mietittyä vähän enemmän. Tammikuu on huonoin aika pitää juhlia, mutta tämän vuoden aikana tulen vielä järjestämään synttärijuhlat, jotta voimme juhlistaa seuraavaa vuosikymmentä yhdessä ystävieni kanssa. Ajattelin järjestää ne kesällä vanhempieni luona Espoossa (äiti ja isä – tämä teillekin ennakkoilmoituksena, heh), kun terassia voi jo hyödyntää. Koska kolmekymppiseni ovat näin vuoden alussa, niin ajattelin tehdä siitä tämän vuoden teeman siinä mielessä, että mietin ihan ostoksista alkaen, että mikä säilyy kanssani seuraavat kolmekymmentä vuotta ja mitkä tulevat muistuttamaan itseäni omista kolmekymppisistä. Samoin matkat – haluan kokemuksia ja muistoja, jotka pysyvät muistoissani aina.  Oman elämäni juhlavuosi käynnistyy siis nyt!

 

I turned 30 yesterday and this is the start of the next decade of my life. I personally believe aging is a privilege, as everyone is not given this chance. That’s why I am very grateful for each additional year I get to wake up and enjoy new experiences, people and challenges. Many people have asked me if I have age crises and to be honest, not at all. I feel like twenties are for figuring out who you are and what you want to do with your life and then thirties is the time when you can enjoy the confidence you have built over the years. I also feel that now I’m more in touch with myself than I was in my twenties, which is probably why I feel so ready for this next decade.

I normally don’t make a big deal of my birthdays, but 30 is probably the most important birthday of ones life. As January is the worst time to organize anything, I’m planning to postpone my 30th birthday bash to summer when it’s way nicer. So friends and family, don’t worry, I will organize a party! And this year will be for me to celebrate this new decade of mine, so 2018, bring it on!

You May Also Like

14 comments

Reply

Onnea! Mulla oli myös syntymäpäivä eilen, itse en ole kokenut tammikuuta mitenkään erityisen huonoksi juhlakuukaudeksi. Tosin olen kyllä ollut viimeiset vuodet matkoilla eli en ole täällä sen kummemmin edes juhlinut.

Reply

Kiitos Tiia ja onnea sinnekin! <3 Olen aina kokenut, että tammikuu on siitä syystä niin huono, kun se tulee heti joulun ja uv:n jälkeen. Se tulee niin yllättäen, että harvoin jaksan/ehdin järjestämään mitään. Kesällä ajattelin siis järkätä ne kekkerit, kun on ehtinyt miettimään niitä vähän enemmän! 🙂

Ihanaa viikonloppua!

Reply

Paljon Onnea

Reply

Kiitos Suvi! 🙂

Reply

Paljon onnea! Näin 35-vuotiaana voin todeta, että ainakin omalla kohdallani kolmekymppidyys on ollut todella kivaa aikaa. Hyvällä otteella oot säkin liikkeellä ja tuo ajatuksesi laittaminen mm. ostoksiin kuulostaa tosi hyvältä. Ihanaa sunnuntaita!

Reply

Kiitos Jaana! 🙂 Ja todellakin – niin paljon on omasta asenteesta kiinni!

Kiitos ja ihanaa viikonloppua myös sinne!

Reply

Happy Birthday! I am following your blog for many years and i really like your fashion and life style. Many wishes to you:-)

Reply

Thank you Lea so much! 🙂 And you made my day – so happy you have been with me and the blog for years already!

All the best to you and have a great weekend!<3

Reply

Happiest of birthdays and tons of warm wishes to you!! May this be the best decade of your life yet. 🙂

https://lartoffashion.com

Reply

Thank you my dear! 🙂 You are always so kind! Hope to see you soon.

Reply

Hieman myöhästyneet onnittelut täältäkin! 🙂

Reply

Kiitos Jenni ja onnea uuteen kotiin! 🙂

Reply

Ei kun neljäs vuosikymmen alkaa Onnea. Tykkään seurata blogiasi kauniiden kuvien ja tyylikkään ja ajattoman pukeutumisesi vuoksi . Laadukkaasti toteutettu. Hyvää jatkoa.

Reply

Hyvä, että tässäkin iässä voi oppia vielä vaikka mitä! 😀 Kiitos siis korjauksesta ja onnitteluista!

Ja kiitos tuhannesti palautteesta – kauniisti sanottu! <3

Ihanaa kevään odotusta sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *