Bra / here   Cashmere knit / here   Trench / here

Earrings / here   Jeans / here   Shirt / here   Jeans / here

 

Lindex on jäänyt itselleni vieraammaksi brändiksi, vaikka olen muutama vuosi sitten löytänyt sieltä mitä täydellisimmät farkut, joita olen käyttänyt ihan luvattoman paljon. Nyt hiljattain olen käynyt merkin verkkokaupassa ja Aleksin myymälässä varmaan enemmän kuin ikinä. Syy siihen on yksinkertainen – mielestäni mallisto on nykyään hyvinkin raikas ja ajankohtainen klassisella twistillä. Kuulostaa ihan minulle sopivalta eikö? Löysin kahdet täydelliset farkut (nämä kollaasissa olevat) ja tuota trenssiä jäin vielä kuolaamaan. Huomasin myös, että merkille on tullut “premium quality”-mallisto ja toivon, että siihen tulee lisäyksiä tässä kevään aikana. Tuntuu siis, että Lindexin mallisto on käynyt läpi pienen muodonmuutoksen ja erittäin hyvän sellaisen!

Täällä ollaan yritetty levätä mahdollisimman paljon työntäyteisen viikon jälkeen. Tuntuu, että koko viime viikko meni toimistolla ja kotiin tulin lähinnä nukkumaan, mutta tällä viikolla yritän päästä normaaliin rytmiin kiinni. Tarkoittaen siis sitä, että vapaa-aikaa on tarpeeksi ja ystäville/perheelle muistaa jättää aikaa. Tasapaino kun on tärkeintä kaikessa tekemisessä!

Aurinkoista pakkaspäivää kaikille!

 

You know when there’s a brand you’ve known for a long time, but haven’t really thought much about? Maybe purchased a product or two over the years, but you don’t really have strong feelings about the brand one way or the other? For me, Lindex has been a brand like that. Two years ago I found the perfect jeans from them, but after that I haven’t really checked their selection. That’s until now, because recently I have been visiting their website and store more times than I have in the last two years combined. Their newest collection is very current, but at the same time timeless with a nice twist. Last week I went to try their trousers and found two great jeans. I also fell for this beautiful trench coat. Would be perfect for spring, right?

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

4 comments

Reply

Aloin heti selaamaan Lindexin sivuja ja kerrankin löysin kovoja ja tosiaan klassisia vaatteita pitää ehkä laittaa muutama tilaukseen tai oottaa ensi kuuhun kun pääsen Prahaan ja Lindexiin

Reply

Ja hei suosittelen etenkin niiden housuja! Ihan super kivoja ja hyvä istuvuus 🙂 Myös se yksi safari-bleiseri joka vilahti mun Insta Storysissa on tosi ihana!

Reply

Hieno postaus Lindexistä. Ja toi kashmirneule on ihana!,En ollut itse huomannut ja sen niin haluaisin just beigenä. Itsekin oon löytänyt Lindexistä vasta vuosi sitten. Ja kiva, kun sustakin voi tyyliä löytyä vähän halvemmalla, vaikka olen itsekin esimerkiksi Andiata-fani. Mitä pidät Gantista?

Reply

Kiva kuulla, että tykkäsit! 🙂 Tämä premium quality-mallisto on niin uusi, että ilmeisesti nämä kashmir-ihanuudet saapuivat vasta hetki sitten!
Ja siis todellakin – olen huomannut, että hinta ei todellakaan takaa aina laatua. Olen aika hyvin itse löytänyt ne luottomerkit, joihin uskallan satsata, koska kokemuksesta tiedän, että laatu on hyvää, mutta kyllä edullisimmilta merkeiltä löytyy todella hyvää tavaraa. Hyvänä esimerkkinä H&M:n premium quality neuleet ja Lindexin farkut. Ganthan on ilmeisesti kokenut pienen face liftin, mutta itse en ole käynyt myymälässä pitkäään aikaan. Merkki on itselleni ehkä liiankin klassinen, joten sen takia se ei ole kiinnostanut kovinkaan paljon (enkä tykkää jos vaatteissa on logo esillä ja Gantin paidoissa ja neuleissa näin oli ainakin vielä muutamia vuosia sitten). Laadustakaan en tiedä ja koska merkki on suhteellisen kallis, niin sen takia tuotteita ei ole tullut testattuakaan…Ehkä pitäisi pitkästä aikaa tehdä pieni kierros merkin myymälässä, jotta näkisi mihin suuntaan mallistoja on lähdetty viemään!

Hyvää loppuviikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *