Lauantaina päälläni oli tämä asu ja taisin olla ainoa joka pukeutunut kokomustaan, heh. Ihana lämmin kesäpäivä ja minä pukeudun mokkatakkiin ja kashmir t-paitaan. Niinpä! Välillä pyörittelen päätäni itsekin näille asuilleni. Toisaalta ehkä nyt kehtaan näyttää vähän enemmän ihoa, kun löysin mahtavan itseruskettavan. Kyseessä on tosiaan St.Tropezin Express Bronzing Mousse jonka avulla tämä kalkkilaivan kapteeni näyttää edes aavistuksen aurinkoa nähneeltä. Postista pitäisi vielä hakea testiin se kasvoille suunnattu itseruskettava kasvovesi ja sitten näyttäisin edes vähän kesään sopivammalta. Ei siinä, että vaaleassa ihossa olisi mitään rumaa tai väärää, mutta ainakin kesällä on kiva kun iholla on pieni päivetys. Onneksi nykyään sen saa purkista halutessaan, joten ei tarvitse grillata ihoa auringon alla!

Meillä on tänään SS18-malliston katalogikuvaukset ja jos vain ehdin napsia sieltä kuvia, niin jään niitä täälläkin. Muotimaailmassa eletään niin paljon edellä, että välillä itsekin unohtaa mistä sesongista puhutaan. Andiatalla on vielä kuusi mallistoa vuodessa, joten heti kun yksi on valmis niin toista aletaan työstämään.

Tänään olen siis koko päivän kuvauksissa ja illalla ajattelin pitkästä aikaa nostaa jalat sohvalle ja uppoutua muotilehtien pariin. Rentoilu saa vielä luvan jatkua koko loppuviikon sillä huomenna lähdemme landelle. Luulin, että perjantai olisi ihan normaali työpäivä, mutta ilmeisesti ei, eli pääsemme lähtemään landelle jo luultua aikaisemmin. Ihanaa!

 

I’m the crazy one who wears an all black look during a beautiful summer evening. Sometimes I even question my own outfit choices, heh! Today we are shooting the SS18 campaign for Andiata, so I’ll be at the shoot all day. If I have time, I’ll try to take some photos of my own to share with you. Tonight I’ll then take it easy and tomorrow evening I’m off to the summerhouse for midsummer celebration. Can’t wait!

 

Photos/Thomas D.

Suede jacket / Andiata*

Cashmere tee and trousers / Andiata*

Sneakers / Geox*

Bag / Balenciaga

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Pari värianalyytikkoa on mulle tokaissut, että musta ei sovi suomalaisille, mutta prkl, mä väitän toisin! Sä näytät upealta! Vaalea hipiä yhdistettynä kokomustaan asuun – siinä lookissa on vaan sitä kontrastia mitä rakastan. 🙂

Ihanaa juhannusta!

Reply

Kiitos Camilla ja sama täällä, pukeudun mustaan sopi se tai ei! 😉

Kiitos ja hyvää juhannusta myös sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *