Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 10

 

Keväällä sain kutsun juhlistamaan Lindan suunnittelemaa kenkämallistoa Flattered-merkille ja muistan, että päälläni oli silloin paksu parkatakki, joten se taisi olla alkukevättä. Muistan kun harmittelin, että ulkona oli vielä niin kylmä, ettei kenkiä voisi käyttää pitkään aikaan. Ihmeen nopeasti se aika kuitenkin vierähti, sillä nyt kengät pääsivät vihdoin ulkoilemaan. Miten ihanat ja mukavat nämä pistokkaat ovatkaan! Iso rusetti on vielä piste i:n päälle. Onnittelut Lindalle vielä kerran tästä upeasta yhteistyöstä!

Helteisissä kesäilloissa on jotain maagista ja onneksi niitä koettiin lukemattomia viime kuussa. Nyt ilmat viilenivät, mutta täytyy ottaa näistäkin kaikki ilo irti ja miettiä positiivisesti. Ainakin öisin on helpompi nukkua ja nyt saa kaivaa ne kevättakit kaapista mitä ei ikinä ehtinyt käyttämään talven jälkeen. Jos sitten juhannusta kohden taas lämpenisi, niin se olisi aika täydellistä. Sormet ristiin siis!

 

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 11Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 8

Style Plaza FlatteredStyle Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 18Photos/Thomas D.

Linen shirt / Cubus (similar here*)

Culottes / H&M (similar here*)

Shoes / Flattered x Linda Juhola*

Bag / Chanel

Sunnies / Ray Ban

*Gifted/Commercial links.

You May Also Like

2 comments

Reply

Wow! Every detail of this outfit looks incredible! You are so inspiring lady, as you ideally team every item in your wardrobe. Every blog post is so inspiring! The shown outfit looks very cool, black and white is always the best match! Like the white shirt teamed with black high-waisted cropped trousers and flats. The rounded sunglasses ideally suit this outfit.

kisses,
Pamela from
http://wardrobefocus.com/

Reply

Thank you Pamela and have a great weekend! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *