Nyt ollaan jo lokakuun puolella ja tuntuu, että aurinkoiset syyspäivät tulivat ja menivät. Onneksi ehdin ikuistamaan muutaman niistä asukuviin, sillä eihän sitä koskaan tiedä milloin auringon näkee taas seuraavan kerran, heh. Tästä alkaa siis haastava aika kaikille suomalaisille, mutta hyggeilyt vaan kehiin, niin tästäkin saa kaiken ilon irti!

Syksy tuntuu olevan monelle uuden alku ja näin on monella ympärilläni. Itse olen alkanut miettimään tätä kulunutta vuotta ja kaikkia niitä muutoksia. Kurkkasin blogini arkistoista viime vuoden lokakuuta ja se näytti aika erilaiselta verrattuna tähän vuoteen . Olimme viikonloppumatkalla helteisessä Barcelonassa, Pariisin muotiviikoilla, Versiallessa juhlistamassa vuosipäiväämme poikaystäväni kanssa ja Helsingissäkin ehdin piipahtamaan. Voisi siis sanoa, että kaikki on muuttunut vuodessa. Toisaalta nautin kyllä rutiinista, mutta yhtä asiaa kaipaan erityisesti – nimittäin matkustelua. Seuraava matka on tiedossa vasta jouluna, kun lähden Ranskaan sukuloimaan, eli siihen asti pitäisi jaksaa. Ikuinen wanderlust – pääseekö siitä eroon koskaan?

 

It’s already October! Only three short months left of this crazy year. I just took a look at my last year (blog archives come handy from time to time) and realized how much my life has changed. A year ago I was in Barcelona for a weekend trip, in Paris for the fashion week, in Versailles where we spent our anniversary and I even had time to visit Helsinki. What I miss most is actually the traveling. I guess wanderlust is something that never disappears!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata*

Jeans / Totême*

Shoes / Filippa K (similar here*)

Cashmere knit / COS* (similar here*)

Bag / Balenciaga

*Gifted/Commercial links.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Kysymykseen on helppo vastaus.. ei pääse 😀 Itselle tuli reissuähky kun kävin syyskuussa Roomassa, Suomessa ja Lissabonissa mutta nyt pari viikkoa vikan reissun jälkeen alkaa matkakuume taas nostamaan päätään 😀

Reply

Heh, tiedän tunteen! Reissun jälkeen on aina kiva tulla kotiin, mutta parin viikon kuluttua sitä taas lähtisi 😀 Suomessa asumisessa on vielä se haaste, että täältä on vähän pakko päästä pois aina aika ajoin, jotta pää kestää…Tänäänkin vettä tulee päin näköä ja niin hämärää, ettei tiedä onko aamuyö vai päivä…

Reply

I believe that some of us are born as wanderlust! 🙂 I would love to travel all the time, everywhere… Travels are one of my biggest sources of inspiration in every way.

https://lartoffashion.com/dinner-nobu-shoreditch/

Reply

Yeah, same here. I think people who don’t travel miss something major. Experiencing new places and people really expands your way of thinking in many ways!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *