Style Plaza Black And White Outfit12

 

Huh, mitä ihania helteitä meille on taas suotu! Koko viikko on mennyt nauttien kesäisestä Helsingistä töiden jälkeen. Ollaan mm. ajeltu pyörillä pitkin stadia, käyty Linnanmäellä ja nauttimassa Mattolaiturin ihanasta näköalasta. Olisi parasta olla jo lomalla, mutta kyllähän näistä päivistä voi nauttia töidenkin jälkeen. Oikeastaan lämpimät kesäillat ovat parhaita, joten onneksi konttorilta pääsee kotiin jo iltapäivällä. Vielä reilu viikko pitäisi jaksaa painaa töissä ja sitten alkaa kolmen viikon loma. Ihanaa! Huomenna lähdemme vielä landelle viikonlopun viettoon ja suunnitelmassa on laittaa sauna heti päälle ja hypätä järveen. Sitä odotellessa!

Tämä kuvissa näkyvä asu on yksi suosikeistani ja rakastan näitä Andiatan leveälahkeisia housuja. Niissä on täydellinen leikkaus ja materiaali on ihanan paksua, joten ne laskeutuvat kauniisti. Olen vahvasti sitä mieltä, että Andiatalta saa parhaat housut, eli kannattaa käydä sovittelemassa jos etsitte hyvin istuvia housuja.

Helteistä viikonloppua jo ennakkoon!

 

Style Plaza Black And White Outfit15 Style Plaza Blackwhite Outfit3Style Plaza Black And White Outfit30Style Plaza Black And White Outfit4 Style Plaza Black And White Outfit17 Photos/Thomas D.

Knit / Andiata* (similar here*, here*)

Trousers / Andiata* (similar here*, here*, here*)

Belt / Asos (similar here*)

Heels / Zara

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *