Style Plaza Nordic Fashion Blogger 31

 

Veikkaan, että tässä ovat viimeiset selkeästi kesäisemmät asukuvat. Vaikka ilmat ovat vielä täydelliset (juuri näissä lämpöasteissa viihdyn parhaiten), niin ilmassa on silti syksyn tuntua. Parina päivänä olisin voinut laittaa enemmänkin päälle, mutta Balmuirin Helsinki-huivi pelasti taas pinteestä. Se kulkee matkassa mukana ympäri vuoden eikä ikinä petä!

Huomasin muuten näistä kuvista, että sukkieni rajat olivat edelleen painautuneet nilkkoihin, mutta päätin olla tekemättä niille mitään. En ikinä muokkaa kuviani muuten kuin säädän valoitukset kuntoon ja olen sitä mieltä, että kun kyseessä on kuitenkin vain omasta elämästäni kertova blogi, niin ei niitä virheitä tarvitse peitellä. Kuvat olisi varmasti ollut astetta harmonisemmat ilman näitä ihania rajoja, mutta ehkä nämä nyt menee näinkin. Ja note to self, osta uusia sukkia heh.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

Style Plaza Nordic Fashion Blogger 45

Style Plaza Nordic Fashion Blogger 37Style Plaza Whitedress2 Style Plaza Nordic Fashion Blogger 49 Style Plaza Nordic Fashion Blogger 24Style Plaza Nordic Fashion Blogger 51Photos/Thomas D.

Dress / Mango (similar here*)

Sandals / Les Tropeziennes (similar here*)

Bag / Chanel

Sunnies / Ray Ban

*Commercial links.

You May Also Like

2 comments

Reply

Sä olet varmaan yksi tyylikkäimmistä ja klassisimmista pukeutujista, jonka tiedän.

Reply

Kiitos Camilla! <3 Kauniisti sanottu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *