Giorgio Armani Make Up Lip Stick Anna Sofia 1

 

Armanin meikeistä olen kirjoitellut aikaisemminkin (täällä ja täällä) ja nyt sain muutaman uutuuden taas testiin. Löysin niistä kolme ihanaa tuotetta, jotka sopivat tähän vuodenaikaan erinomaisesti. Nyt kun pikkujoulut ja muut juhlat lähestyvät, niin näillä tuotteilla saa loihdittua ihanan juhlameikin. Itse olen myös ottanut nämä osaksi arkimeikkiäni. Armanin meikkituotteissa laatu on mitä parhainta ja sen kyllä tuntee!

Rouge D’Armani Matte – huulipuna (sävy 102*)

Tämä huulipuna on sävyltään ihanan luonnollinen (tämä*) ja vaikka kyseessä on mattaisen lopputuloksen jättävä huulipuna, niin tuote ei kuitenkaan kuivu huulille ja se jättää kauniin tasaisen lopputuloksen. Sävy 102 on todella kaunis ja antaa sopivasti ilmettä, eikä ole liian hallitseva arkikäytössä. Iltamenoihin tämä sopii taas erinomaisesti tumman silmämeikin parina.

Eyes to Kill Stellar (sävy o4)

Tästä voidemaisesta luomiväristä on tullut suosikkini! Levitän sitä sormilla liikkuvalle luomelle ja yhdellä vedolla saa raikkaan lopputuloksen, joka sopii arkeen. Iltamenoihin tätä voi sitten kerrostaa näyttävämmän lopputuloksen saamiseksi. Iso plussa vielä siitä, että voide ei paakkuunnu luomivakoihin, vaan pysyy hyvin paikoillaan koko päivä. Itselläni on menossa tällä hetkellä pieni kamppailu ihoni kanssa (hemmetin näppylät) ja tämä tuote antaa pientä piristystä päivään ja katseeseen, vaikka muuten onkin sellainen fiilis, että haluisi vetää aamulla pussin päähän. Aivan ihana tuote!

Eyes to Kill Lacquered Eyeliner

Nyt kun ihoni kunto on huonontunut, niin tuntuu, että haluan käyttää vähemmän meikkiä, vaikka luulisi, että sitä haluisi lisä kerroksen peittämään näpyt. Itselläni on vaan sellainen tunne, että mieluummin näpyt vähän näkyvät, kun sitten sellainen tunkkainen paksu meikkikerros, joka näyttää helposti sotkuiselta. Onneksi silmämeikillä saa huomiota pois muualta ja niinä päivinä, kun jaksa hieman panostaa enemmän, rajaan aina silmät. Suosin nestemäisiä rajauksia ja tämä Armanin rajauskynä on kyllä huippu! Sillä on helppo saada todella ohut rajaus tai sitten astetta näyttävämpi lopputulos. Itse en ole mikään loistomeikkaaja, mutta uskallan väittää, että tällä tumpelokin saa tasaista jälkeä. Plussaa vielä ihanasta kiillosta!

Näillä tuotteilla saa tyylikkään juhlameikin aikaan, mutta ne sopivat myös arkeen mitä parhaiten. Kuten sanottu, Armanin meikit ovat huippulaadukkaita ja sen lisäksi rakastan näitä pakkauksia. Todella tyylikkäät ja näillä on ihana aloittaa päivä! Etenkin nyt pimeänä vuodenaikana iloa voi saada näinkin pienistä asioista.

Näiden meikkien lisäksi muutama muukin tuote on ihastuttanut ja niistä lisää myöhemmin!

 

*Tuotteet saatu testiin/Mainoslinkki.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *