Style Plaza Kappahl Bleiseri Nordic Blogger 3

 

Syytän Sofiaa siitä, että sain päähänpinttymän tästä ruudullisesta bleiseristä. Se on näkynyt hänen päällään monesti ja näyttänyt mitä täydellisemmältä, joten hihkuin riemusta, kun sain valita sen myös omaan vaatekaappiini. Alle valitsin mustan kashmirneuleen, mutta bleiseri näyttäisi myös kivalta rentojen farkkujen ja valkoisen t-paidan kanssa. Tätä komboa kokeilen sitten viimeistään keväällä, kun jalkaan voi taas laittaa kevyemmät kengät. Jotenkin hassua edes mainita kevät, kun talvi ei ole vielä kunnolla edes alkanut, mutta tajusin eilen, että kesästäkin on jo useampi kuukausi, vaikka tuntuu, että juurihan se päättyi. Muistan niin hyvin, kun heinäkuussa alkoi tulla niitä ihmeellisiä oireita ja menin silloin ensimmäisen kerran lääkäriin. Siitä tuntuu olevan vasta hetki, mutta siitäkin on jo kuukausia aikaa. Olen kyllä todella kiitollinen siitä, että oloni on tasaisesti parantunut ja vaikka ulkona on susimustaa melkein aamusta iltaan, niin tunnen energiatasojen kohonneen. Jännityksellä odotan joulukuun testituloksia!

Meillä on tiedossa rento viikonloppu ja huomenna pääsemme nauttimaan klassisen musiikin konsertista. Vaikka en muuten kuuntele klassista musiikkia, niin livekonsertteja rakastan. Niissä mieli ja sielu kyllä lepää! Ajattelin myös pitää pienen kauneustuokion huomenna ja tutustua Esseltä saamiini ihonhoitotuotteisiin. Rakastan tätä merkkiä ja nyt kun ihoni on oireillut, niin on melkeinpä “pakko” palata taas tähän luottosarjaani. Kaapissani on paljon blogin kautta saatua kosmetiikkaa ja kun viimeksi Essen tuotteet loppuivat, niin päätin korkata jo muita olemassa olevia tuotteita. Nyt haluan kuitenkin palata tähän lempparisarjaani, koska tiedän, että ne toimivat itselleni niin hyvin ja jos jollain saan nitistettyä näpyt niin se on tämän merkin tuotteilla.

Rentouttavaa ja rauhallista viikonloppua kaikille!

 

Style Plaza Kappahl Bleiseri Nordic Blogger 7Style Plaza Kappahl Bleiseri Nordic Blogger 6 10

Style Plaza Kappahl2Style Plaza Kappahl Bleiseri Nordic Blogger 6 17Style Plaza Kappahl Bleiseri Nordic Blogger 6Photos/Thomas D.

Blazer / Kappahl*

Cashmere knit / Kappahl*

Coat / Andiata

Trousers / Andiata

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

*Gifted.

You May Also Like

2 comments

Reply

Sulla on kivasti kaunis hymy, hymyile enemmän

Reply

Kiitos Alma! Jep, olen samaa mieltä, että kuvissa pitäisi hymyillä enemmän. Yritän tsempata tässä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *