Style Plaza Arket Knitwear 7

 

Tuntuu, että aina tähän aikaan vuodesta asuinspiraatio on lähestulkoon nollissa, sillä samoissa asuissa (neule, farkut ja toppis) on tullut liikuttua viimeiset viikot. Nämä räntäsateet ei oikein innosta lähteä kamelitakissa matkaan, joten toppiksessa mennään niin kauan kunnes rapa ei enää roisku. Päätinkin sitten katsoa mitä asuja käytin tähän aikaan viime vuosina, inspiroiduttuani ihanan Hannan postauksesta ja valitsin viisi suosikkiasuani.

Tämä ensimmäinen asu on itse asiassa viime vuodelta ja muistan, että kovat pakkaset olivat alkamassa, mutta lunta ei ollut vielä nimeksikään. Nuo kuivat kadut näyttävät jopa keväisiltä verrattuna tämän hetkiseen tilanteeseen, kun lumesta ei näy loppua. Päälläni on yksi lempitakeistani ja lakerinahkabootsit ovat vieläkin kovassa käytössä. Chloén laukku tuo kivaa rentoutta tähän asuun ja vaikka se pääsee harvemmin ulkoilemaan, niin se on yksi kaappini kätevimmistä laukuista.

 

Style Plaza 9 1

 

Tämä asu on kahden vuoden takaa ja kiinnitin taas ensimmäiseksi huomiota kuiviin katuihin. Ai että, miten ihanalta näyttää! Nyt voin vaan haaveilla ottavani nuo korkobootsit käyttöön. Voisin pukea asun tismalleen samanlaisena päälleni vielä tänäkin päivänä, mutta takki meni edellisen kirpparikasan mukana uuteen kotiin, eli sen tilalle pitäisi keksiä jotain muuta. Nahkahousut ovat vieläkin yhdet suosikkini ja pitäisi taas alkaa aktiivisemmin käyttää niitä. Talvella kun ne toimivat mainiosti paksujen sukkahousujen päällä!

 

Sey181

 

Moni teistä varmasti tunnistaa, että kuva on Ranskasta. Tämä taisi olla kolme vuotta sitten otettu ja leutoja talvia on kyllä ikävä – pakko myöntää! Tämänkin asun voisin pukea päälleni samanlaisena, vaikkakin tuo Célinen laukku on muuttanut parempaan kotiin ystäväni luokse. Pradan bleiseri ja Zaran leveälahkeiset farkut on sellainen yhdistelmä mihin voisin pukeutua vaikka joka päivä. Tuota bleiseriä olen kyllä vähän säästellyt, ettei sille vaan kävisi mitään. On nimittäin niin harvinaisen ihana päällä, että samanlaista tulisin tuskin enää löytämään.

 

Megie Coat Style Plaza 9

 

Tämä Andiatan ruututakki on niin upea ja varmasti sellainen, jota tulen käyttämään vuosia. Tavoite olisikin, että kaapissa olisi vain sellaisia vaatekappaleita, jotka ilahduttavat yhä uudelleen ja uudelleen, kun ne pukee päällensä. Osasta voi kadota se lumous vuosien saatossa, mutta osasta ei. Veikkaan, että tämän kuuluu jälkimmäiseen kategoriaan! Nuo mokkabootsit ovat muuten H&M:n Premium Quality-mallistosta ja ostin ne kolmisen talvea sitten. En ole varmaan ikinä käyttänyt mitään kenkiä niin paljon kun näitä, joten ne olivat harvinaisen hyvä ostos. Ne ovat edelleen jalassa viikoittain ja toivon, että ne kestäisi vielä monet tulevat talvet. Suosittelen muuten lampaankarvapohjallisia talvikenkiin – ihan parhaat pitämään varpaat lämpimänä pakkasella!

 

Style Plaza Kappahl Limited Edition7

 

Kokomusta asu toimii aina ja vaikka tässä asussa ei nyt ole mitään sen ihmeellisempää, niin se kuuluu silti suosikkeihini. Usein vähempi yrittäminen riittää! Olen muuten huomannut sen, että mitä yksinkertaisempi asu, niin sitä tärkeämpää on, että vaatteet ovat laadukkaita ja hyvin istuvia. Yksinkertaisessa asussa, kun kaikki “virheet” korostuvat. Siksi niihin vaatekaapin kulmakiviin kannattaakin satsata! Suosittelen muutenkin aina tarkistamaan ompeleet yms. vaatteesta ennen ostoa. Esim. Zarassa olen huomannut, että jossain vaatteissa saumat ovat välillä ommeltu miten sattuu, joten ne on hyvä tsekata ennen ostopäätöstä.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Upeita asukokonaisuuksia kaikki! Niin tyylikäs olet, wau!

Reply

Oi ihana, kiitos Taina! 🙂

Mukavaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *