Vicolo Coat Nordic Blogger Style Plaza37 1

 

…olen pelännyt meidän kaikkien puolesta väistellessäni katolta putoavaa lunta ja jäätä. Juuri eilen seisoin sporapysäkillä, kun kadun toiselta puolelta kuului kova pamaus ja tajusin, että katolta oli tippunut lumimassaa suoraan parkissa olleen auton päälle, joka sai siitä osumaa. Onneksi ei siis kenenkään henkilön päälle, koska jos lumi/jää teki autoon lommon, niin ihminen olisi jäänyt pahasti kakkoseksi. Kotiin tullessani koko katu oli onneksi suljettu ja autot hinattu pois, mutta ei ole kyllä mikään kiva fiilis kävellä ulkona. Ollaan siis varovaisia!

…sain puhelun lääkäriltäni, joka kertoi, että ferritiini arvoni on tippunut sitten viime kontrollin hieman (mikä olikin odotettavissa), mutta kaikki näyttää edelleen hyvältä ja seuraava kontrolli on sitten kuuden viikon päästä. Tuntuu, että pientä huimausta lukuun ottamatta, olo on kyllä ollut erityisen hyvä ja energinen! Lääkäri sanoikin, että voi mennä pitkään ennen kuin kaikki oireet helpottavat, koska kohdallani raudanpuute on jatkunut vuosia. Tunnen kyllä jo nyt, että fiilis on aivan eri kuin esim. joulukuussa, joten luottavaisin mielin eteenpäin!

…aloitin Netflixin dokumenttisarjan Examination of Conscience ja olen katsonut useamman muun sarjan/elokuvan samasta aiheesta ja on kyllä aivan sairasta mitä kaikkea katolinen kirkko on piilotellut vuosien aikana. Dokkari käsittelee siis katolisten pappien hyväksikäyttöskandaalia Espanjassa. Tuntuu ihan uskomattomalta miten näitä pappeja suojellaan ja tapausten tultua ilmi vaihdetaan vain koulusta toiseen sen sijaan, että heidät pidätettäisi virasta ja kiellettäisiin olemassa lasten kanssa tekemisissä. Puhumattakaan, että he toisivat viranomaiset näihin tilanteisiin. Poikaystäväni ei kuulu kirkkoon, mutta hän opiskeli pari vuotta katolisessa sisäoppilaitoksessa, jonka opettajat olivat munkkeja. Siellä kaikki meni hyvin ja ei ollut mitään tämän suuntaista, mutta näiden uutisten jälkeen en kyllä ikinä uskaltaisi omaa lastani laittaa tällaiseen ympäristöön Hienoa kylläkin, että näitä dokkareita tehdään, koska nyt kirkko ei voi enää lakaista kaikkea maton alle.

…olemme puhuneet viikonloppumatkasta Lappiin. En ole käynyt siellä moneen vuoteen ja poikaystäväni viimeksi lapsena, joten olisi ihana päästä vielä ennen kevättä Lapin maagisiin maisemiin. Jää nähtäväksi saadaanko reissua toteutettua (puhutta on nimittäin paljon, mutta mitään ei olla tehty asian eteen, heh)!

…olen päässyt puoleen väliin kirjassa Idiootit Ympärilläni ja kaikesta hypestä huolimatta mielestäni se on aika tylsä. Olenkohan ainut kuka on tätä mieltä? Ihan viihdyttävää lukea näitä teorioita eri ihmistyypeistä, mutta joku siinä silti tökkii. Jatkan kuitenkin loppuun asti, eli ehkä se tästä vielä paranee! Michelle Obaman ja Jaycee Dugardin elämänkerrat odottelevat vielä korkkaamista, eli niihin siirryn seuraavaksi.

 

Ihanaa viikonloppua!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *