burberry-trench-outfit-1

 

Perjantai on täällä ja se tarkoittaa tämän viikon viimeistä asua, jossa näkyvät nämä nahkahousut. En tiedä tykkäättekö tällaisista “asuhaasteista” vai onko teille ihan sama mitä asuja täällä vilahtaa? Oma vaatevarastoni on sen verran suppea, että samat vaatteet tällä joka tapauksessa näkyvät, mutta oli ihan hauska rakentaa viisi eri asua yhden vaatekappaleen ympärille. Nyt pöksyt kyllä saavat ansaitun tauon, eli jätän ne nyt lepäämään vaatekaappiini hetkeksi. Trenssin kaivoin kaapistani sen sijaan taas käyttööni ja ihanaa, kun sieltä löytyy tämä klassikko, joka palvelee joka vuosi yhtä luotettavasti.

Tänään illalla meillä on tiedossa ystävän yllätyssyntymäpäivät ja niitä vietetään hänen tyttöystävänsä perheen kakkoskodissa keskustan ulkopuolella. Paikka on kuulemma upea ihan omassa rauhassa metsän keskellä. Joka viikonloppu kaipaan meidän kesäkotiamme Suomessa, joten ainakin nyt pääsen metsän keskelle hetkeksi, heh. Ehkä tämä siis auttaa ikävään?

Huomenna täytyy sitten katsoa jälkikäteen tämän illan Vain Elämää-jakso. Olen nähnyt Lauri Tähkän-päivän ja siitä suosikkini olivat Chisun ja Anna Puun versiot. Olen kuunnellut niitä paljonkin tämän viikon aikana! Mutta nyt ulos ja lenkille, sen jälkeen banaanipannareita naamaan, töitä ja illalla juhlimaan taas pitkästä aikaa. Hyvää viikonloppua kaikille!

 

Friday is here, which means that this is the last “leather pants”-look of this week. I’m not sure if you’re into these “outfit challenges”, but at least I had fun building five different looks around one piece. But to be honest, you see the same pieces on my blog in any case, as I like my closet to be small and the selection limited. Too much stuff (even if it is fashion) only makes me anxious. However now I’m leaving these pants to rest for a while (they did a good job). Instead I took out this trench, which has been resting all summer. It’s out now and you’ll see much more of it!

Tonight we have a party to attend to, but before that I have tons to do. The first thing of course is to make breakfast (panana pancakes here I come) and then get all my work done, so I can enjoy a “free weekend”! Let’s see how that works out, heh. What are you guys up to this weekend? Enjoy everyone!

 

burberry-trench-outfit-4

burberry-trench-outfit-5

burberry-trench-outfit-6

burberry-trench-outfit-2

Pics: Thomas D.

Trench coat / Burberry (similar here*)

Leather pants / H&M (similar here*)

Knit / Monoprix (similar here*)

Sneakers / Adidas by Stella McCartney (similar here*)

Sunnies / Montana (similar here*)

Scarf / Andiata*

Bag / Chanel

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Mmm, banana pancakes for breakfast sounds so good! Hope that you’ll have a great party time today, I’m preparing everything ready for my conceptual photo shoot tomorrow and doing some model fittings which is exciting, I get to style guys and it’s always a new challenge for me . 😀
You’re looking beautiful, timeless and classy as always! A legendary trench from Burberry is something every girl should own at least once in their lives. 🙂

https://lartoffashion.com/visit-helsinki-boulevard-social-2/

Reply

Banana pancakes are so good and super easy to make (even I can manage that!) 🙂 Cool, sounds like an exciting weekend for you. Hope to see the result on your blog afterwards!

Thanks dear and have a great (work filled) weekend!

Reply

Tää asu nousi heti lemppariksi näistä nahkahousujen kanssa stailatuista. Tuo takki on vaan niin upea! Satutko tietämään mikä malli se on? Burbellylla alkaa olla jo niin laaja valikoima ajattomia trenssejä. 🙂
Ja nämä asuhaasteet on muutenkin mieleen. Itse kun tuntuu helposti jämähtävän samoihin yhdistelmiin niin näistä voi saada hyviä ideoita miten monipuolinen pienempikin vaatekaappi voi olla.

Täällä myös odotetaan illan Vain Elämää jaksoa. Jäin (taas) koukkuun heti ensimmäisestä jaksosta. Sun viikonloppusuunnitelmat kuulostaa kyllä kivan rennoilta.

Ihanaa viikonloppua sinne! 🙂

Reply

Kiitos Liinu ja kiva kuulla, että tämä asu kolahti! 🙂 Heh, Burberrylla tuntuu joo olevan nykyään varmaan sata eri mallia, että niissä kyllä menee jo ihan sekaisin. Tämä omani on nimeltään Queenshouse ja tässä vanhemmassa postauksessa vähän enemmän takin tarinasta: https://www.style-plaza.com/2015/03/the-classic-of-the-classics.html

Ja hei ihanaa, että tämä asuhaaste-viikko oli mieluinen! Itsellenikin oli ihan kiva, kun ei tarvinnut pähkäillä asun alaosaa koko viikkoon, kun se oli aina valmiina.

Vain Elämää on kyllä koukuttava ja on aina yhtä mielenkiintoista kuulla, että millaisia versioita nämä artistit saavat aikaa. Tällä kaudella(kin) kun on taas huippulahjakkaita tyyppejä mukana.

Kiitos Liinu ja samaa sinne! 🙂

Reply

Ihanaa viikonloppua kaunotar ja hauskoja juhlia! Meilläkin huomenna hauska ilta, kun saamme ystäviä kylään.

Reply

Kiitos ihana Marjukka! Hauskaa iltaa myös sinne ja ystävien kanssa vietetty aika on kyllä kullanarvoista. Nauttikaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *