Picks Of The Week

Lenkkarit / Rick Owens   Farkut / H&M   Villaneule / H&M

Kashmirneule / H&M   Nahkahousut / H&M   Puuvillapaita / H&M

Neule / H&M   Kaulakoru / & Other Stories   Takki / H&M

 

Voisin jossain vaiheessa tehdä postauksen siitä, että mitä tämän vuoden toivelistaltani löytyy. Ihan muutamaa juttua olen miettinyt jo vähän pidemmän aikaa ja möin juuri Célinen Luggage Phantomin sen takia, että sitä tuli käytettyä niin harvoin, kun sitä ei saanut olalle. Mielestäni edelleen yksi kauneimmista laukku, mutta arjessa tykkään siitä, että laukun saa olalle niin halutessaan. Pohdin siis jos hankkisin tilalle Cabaksen, mutta koosta en ole varma – small vai medium?

Toinen asia mistä olen haaveillut pitkään on toiset Vejan tennarit. Kaapista löytyy ne valkoisena ja käytin niitä valehtelematta koko kevään ja kesän putkeen. Nyt olisi hakusessa mahdollisesti mustat ja taisin vähän ihastua näihin kollaasin Rock Owens x Veja tennareihin, mutta hinta on sitten tuplat siihen mitä Vejat normaalisti maksavat. Tulisivat kyllä varmasti kovaan käyttöön, mutta silti…Katsotaan, jos raaskin panostaa näihin vai etsinkö tilalle jotkut edullisemmat!

Tänään suunnitelmissa on vain lukea, levätä, ulkoilla ja valmistautua taas uuteen viikkoon. Rentouttavaa päivää kaikille!

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *