Style Plaza Linen Trench39

 

Ehdin jo fiilistellä kevättä ja kuivia katuja, mutta tulihan se talvi sieltä takaisin. Tiedossahan tämä oli, mutta harmitti silti haudata nämä kevätvaatteet takaisin kaapin perukoille. Trenssi oli kevään toivelistallani ja mietin pitkään, että kumpi olisi parempi – klassinen puuvillainen vai sitten aavistuksen rennompi pellavainen? Ystäväni tilasi H&M:stä tämän* trenssin jota kuolailin aikaisemmin ja sain sen häneltä sovituslainaan. Se oli ihana, mutta päädyin kuitenkin tähän rennompaan malliin. Kyseinen takki on myynnissä täällä*. Jotenkin tämä rento leikkaus ja keväinen materiaali tuntui erityisen raikkaalta! Ja huomaatteko, että päälläni ei ole mitään mustaa laukun lisäksi? Aikamoinen ihme! Vaaleat värit (etenkin beige ja valkoinen) viehättävät nyt erityisen paljon ja veikkaan, että nämä sävymaailmat tulevat olemaan kovassa käytössä nyt keväällä.

Tänään starttaa taas viikonloppu (eikö uusi viikko vasta alkanut?) ja suunnitelmissa on mennä Espooseen vanhempieni luokse rentoutumaan. Sauna on itselleni lähestulkoon henkireikä ja koska meiltä ei kaupungista löydy omaa saunaa, niin käyn vanhemmillani saunomassa. Ihana päästä pitkästä aikaa löylyihin ja nähdä perhettä!

Hyvää viikonloppua kaikille ja ihanaa naistenpäivää!

 

Style Plaza Linen Trench42Style Plaza Linen Trench44

Style Plaza Linen Trench1 1Style Plaza Linen Trench41Style Plaza Linen Trench43Photos/Thomas D.

Trench coat / Ellos*

Cashmere knit / Davida Cashmere*

Jeans / Mango (similar here*)

Boots & Bag / Zara

*Mainoslinkki/Saatu.

You May Also Like

2 comments

Reply

Onpas kiva trenssi, itsekin mietin, että miten saisin toteutettua ajatuksen rennommasta trenssistä. Massimo Dutissa olikin kiva neuletrenssi, mutta tämä voisi olla vielä parempi Mikä koko sulla on, vastaako takki ns. normaali mitoitusta?

Reply

Tämä on kyllä ihana ja just sopivan rento! Mä itsekin silmäilin sitä Massimon neulosversiota, mutta en ollut varma siitä sävystä.
Itsellä on tästä koko 34 ja suosittelen ottamaan normaalin koon 🙂 Jos oma koko olisi loppuunmyyty, niin kannattaa kurkata säännöllisesti verkkosivuja, koska sinne tulee täydennyksiä.

Ihanaa viikonloppua! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *