Chanel In Action 2

 

Kävin läpi blogini arkistoja ja katsoin mitä asuja käytin viime vuosina toukokuussa. Tämä ensimmäinen asu on sellainen mitä käytän lähestulkoon samassa muodossa päivittäin, vaikkakin tuon harmaan takin olen myynyt kirpparilla. Muuten kaikki palaset löytyvät edelleen kaapistani ja nuo Totême farkut sekä Balmuirin musta Helsinki-huivi ovat olleet ehkä eniten käytetyimmät vaatteeni ikinä. Helsinki-huivia olen ennenkin hehkuttanut, mutta se on vaan niin paras, että ansaitsee lukemattomat hehkutukset. Käytän sitä oikeastaan vuoden ympäri ja ilman sitä en osaisi enää olla!

 

Ravn Lamb Fur Coat Style Plaza 14

 

Tästä asusta myin eteenpäin tuon karvatakin ja jos muistan oikein, niin se meni jollekin teistä siellä ruudun toisella puolella. Muut palaset ovat edelleen kaapissani, mutta Converset on ollut haudattuna kenkähyllyn perälle. Olen nyt käyttänyt lähinnä tukevampipohjaisia tennareita, joten näiden matala pohja tuntuu oudolta jalkaan. Voi tosin olla, että nämä tulevat kovempaan käyttöön taas sitten, kun lämpöasteet kohoavat hellelukemiin, koska ne ovat niin kevyet. Ne saavat siis jäädä vielä kaappiin!

 

White Sneakers Style Plaza 12

 

Tämänkin asun kaikki palaset ovat vielä kaapissa ja käytössä. Pradan musta jakku on yksi lempivaatteistani, mutta huomaan varjelevani sitä, joten ihan joka päivä se ei pääse käyttöön. Andiatan mustat puvunhousut taas istuvat niin hyvin, että ne jalassa on aina itsevarma olo. Valkoisia tennareita löytyy muutamat, mutta nämä kokovalkoiset olivat viime vuonna jalassa lähestulkoon aina, joten tilasin alesta toiset samanlaiset. Ensimmäinen kerta, kun olen ostanut kahdet samat kengät, mutta hyvä niin, koska vanhemmat voin sitten viedä landelle, kun en enää kehtaa käyttää niitä kaupungissa!

 

Style Plaza Balmuir 13

 

Andiatan mustat housut löytyvät tästäkin asusta ja tennaritkin ovat samat. Kashmirneule on ostos Mauritiukselta vuosien takaa ja se on edelleen kuin uusi, vaikka sitäkin on tullut käytettyä paljon. Pellavahuivi on Balmuirin ja laukku Balenciagan, jota olen käyttänyt nyt vähemmän. Jumitun helposti yhteen laukkuun pitkäksikin aikaa ja tällä hetkellä Balmuirin Estelle on arjessa eniten käytössäni. Täytyy tosin ottaa taas tämä Bale käyttöön, koska tykkään siitä edelleen hirmuisesti!

 

Style Plaza Musta Bleiseri Asu2 11

 

Voihan Venetsia! Vietimme siellä ihanat pari päivää tasan vuosi sitten ja sieltä jatkoimme matkaa Gardajärvelle juhlimaan Alexan ja hänen miehensä häitä. Oli ihana reissu ja keväistä Italiaa ei voita mikään! Tämän kokomustan asun vaatteet ja asusteet löytyvät kaapista edelleen ja tällä viikolla käytin viimeksi tätä pellavableiseriä, joka on ihana.

Näistä asuista huomasin sen, että melkein kaikki vaatteet ovat vieläkin kovassa käytössä, eli ne ovat olleet aikoinaan hyviä ostoksia! Onneksi tyylikään ei ole muuttunut mihinkään, joten uskallan satsata laadukkaisiin juttuihin jatkossakin.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *