Screen Shot 2015-01-25 at 16.00.18Screen Shot 2015-01-25 at 16.04.48

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tässä edellisessä asupostauksessa olin kaivanut vanhan trenssini kaapin pohjalta. Tuli niin kova fiilis vetäistä jotain kevyempää päälle sen talvitakin sijaan. Huomasin samalla, että rakas trenssini alkaa olla hiukan kärsinyt ja vähän pienikin, joten aloin etsimään vaihtoehtoista trenssiä keväälle. Luonnollisesti tähän aikaan vuodesta valikoima ei ole mikään mahtavin minkä takia ajauduin Burberryn sivuille haaveilemaan (seli, seli…).[/dropcap]

Onkohan mitään niin klassista ja ajatonta vaatekappaletta kuin trenssi? Ehkä siniset farkut ja valkoinen kauluspaita jos nyt jotain pitäisi keksiä. Burberryn trenssien hinnat ei ole sieltä edullisemmasta päästä, mutta olisiko se satsaus sen arvoinen? Mitä mieltä on ne jonka kaapistä löytyy merkin trenssi? Kestääkö ne ahkeraa käyttöä hyvin? Oma valintani olisi luultavasti The Kensington-malli pitkänä ja honey värissä. Tätä tosin pitäisi päästä sovittamaan.

Burberryn “Art of the Trench-sivuilta pääsee bongailemaan upeita street style kuvia ympäri maailmaa missä ihmisillä on Burberryn trenssit päällä. Sieltä saa hyviä ideoita. Kaikki ylläolevat kuvat on siis sieltä!

 

In this previous outfit post I wore my trench coat, which is not exactly a winter coat. I just felt like wearing something lighter for a change. I noticed that my old trench was a bit worn out and perhaps even too small, which is why I started browsing the internet for alternatives. Not the best time for that as it’s winter, but there’s one site where you will always find trench coats. That’s Burberry’s of course.

I wonder if there’s anything more classic than a trench coat? Perhaps blue jeans and a white shirt. Burberry is a classic choice when it comes to trench coats, but as I have no experience about the quality, do you think it’s worth the money? My pick would probably be The Kensington in honey color and the longer length.

All the pictures above are from Burberry’s “Art of the Trench” website, which is filled with street style shots of people wearing their trench coats around the world. Great place for inspiration.

 

 

Screen Shot 2015-01-25 at 15.43.52

*All images: Burberry.

You May Also Like

10 comments

Reply

In my mind, one can’t go wrong with the classic Burberry trench coat! 🙂

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

True that! 😉

Reply

Burberryyn satsaaminen todellakin kannattaa. Itselläni on merkiltä useita takkeja, joista pari trenssiä, jotka ovat kestäneet aikaa ja käyttöä TODELLA hyvin. Monen vuoden ahkeran käytön jäljet eivät siis näy missään ja trenssit ovat edelleen kuin uudet. Ennen Burberryä ostin monia “korvikkeita”, mutta huomasin, että aina vain jatkoin haaveilua siitä “täydellisestä”, niinpä uskalsin monen vuoden unelmoinnin jälkeen panostaa ja se on ehdottomasti kannattanut!!

Reply

Kiitos kun kerroit käyttökokemuksista! Itselläni on myös Burberryn untsikka ja se on ollut ihan huippu, joten kiva kuulla, että myös trenssit on laadultaan just niin hyviä kun niiden kuvitteleekin olevan. Mä olen myös ostanut aina parin vuoden välein trenssin esim. Zarasta, joten jos samalla kaavalla jatkaa niin pian sillä rahalla olisi jo saanut sen Burberryn. Mun täytyykin siis miettiä uskalltanko satsata siihen jo nyt vai odotanko vielä muutaman vuoden! 🙂

Reply

Heippa!
Olen menossa Lontooseen ensi viikolla ja tarkoituksena on juurikin käydä Burberrylla testaamassa takkia 🙂 Sovitin Stockalla syksyllä Burberryn trenssiä ja se istuvuus oli jotain ihan omaa luokkaansa! Joten jos sieltä takki omassa koossa löytyy, olisi se tarkoitus myös kotiuttaa 🙂 Itse arvon vielä Sandringhamin ja Kensingtonin välillä, testaamalla selviää.. 🙂
Ihanaa viikkoa sinulle!
xx J

Reply

Heippa!

Mulla on vähän oma lehmä ojassa, mutta toivon, että löydät Lontoosta omasi niin pääsen ihailemaan sitä sun päälläsi 😉 Ja kuulemaan sun mielipiteen takista!

Kiitos J ja samaa sinne 🙂

Reply

Ehdottomasti suosittelen Burberryn trenssiä. Omani ostin viime kesänä ja se oli koko lauhan syksyn ahkerassa käytössä. 🙂

Reply

Kiitos kun kerroit omia käyttökokemuksia! 🙂 Hyvä tietää, että laatu on priimaa!

Reply

Burberry trenssit ovat kyllä malliltaan parhaat, mutta pakko sano että laatu oli mulle pettymys. Mulla on tumman sininen malli josta väri lähti haihtumaan olkapäistä. Kävin myymälässä kysymässä että mitäs nyt tehdään niin he sanoivat että eivät voi tehdä asialle mitään ja heillä on sama ongelma ilmennyt muissakin tummissa väreissä!! Uskomatonta mun mielestä monen sadan euron takista. Vaaleissa väreissä vastaavaa ongelmaa tuskin on, mutta seuraavaa takkia ostaessa aion etukäteen selventää minkälaiset lastutakeet heillä on.

Reply

Aika huonoa asiakaspalvelua! Etenkin jos muut asiakkaat on kokenut saman ongelman niin siinä tilanteessa pitäisi ehkä tutkia, että mikä on vialla. Etenkin kun asiakas on maksanut tuotteesta monta sataa euroa…Oletko yrittänyt soittaa Lontooseen ja kysellä jos sieltä joku voisi auttaa tässä asiassa? Vai juuri Lontoon myymälässä kävit kyselemässä tästä? Tosi harmillista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *