Davida Cashmere Style Plaza26

 

Muistan, että viime tammikuussa oli pakkasta, lunta ja aurinkoisia talvipäiviä. Sitä ei tästä asusta tosin huomaa, mutta tarkoitus olikin esitellä tätä uutta kashmirsettiä, joka on edelleen täydellinen. Varsinkin tuo neule on kovassa käytössä ja vilahtelee asuissani tiuhaan. Elän käytännössä pelkissä neuleissa, joten voitte kuvitella, että neulesetit ovat erityisesti mieleeni.

Alkuperäinen asupostaus löytyy täältä.

 

Style Plaza Lamb Fur Coat 4 1

 

Tämä asu oli tammikuun kuva-arkistossa, mutta se taitaa kyllä olla kaksi vuotta sitten otettu. Tuon Célinen laukun möin hiljattain, mutta muuten kaikki palaset löytyvät edelleen kaapista. Tässä kuvassa kiinnitin kuitenkin huomiota hiuksiini – näyttävät nykykuontalooni verrattuna jotenkin paljon raikkaammilta. Taitaa olla taas kampaajakäynnin aika, jos vain onnistun saamaan ajan luottokampaajaltani (mikä on helpommin sanottu kuin tehty, heh).

Alkuperäinen asupostaus löytyy täältä.

 

Vicolo Coat Nordic Blogger Style Plaza42

 

Tämä asu on niin peruskauraa kuin olla ja voi, mutta toisaalta sitä ominta tyyliäni. Farkut ja neuleet ovat ehdottomasti kaappini käytetyimmät vaatekappaleet ja niissä tulee kyllä vietettyä lähes jokainen päivä. Tämä takki oli muuten heräteostos (mitä harvoin enää teen), mutta hyvä sellainen. Kaapissani ei todellakaan olisi ollut tilaa kamelitakille, mutta jokin tässä veti palavasti puoleensa. Ainut asia mitä olen miettinyt viime vuodesta asti on sen lyhentäminen n. 10-15 cm. Korkojen kanssa pituus on täydellinen, mutta matalien kenkien kanssa vähän liian pitkä – mikä vaikeuttaa liikkumista. Pitää siis vihdoin viedä se ompelijalle lyhennettäväksi!

Alkuperäinen asupostaus löytyy täältä.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *