Style Plaza Shop The Curated26

 

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppua? Täällä ollaan nautittu pienestä valon kajahduksesta ja jopa paloista sinistä taivasta. Hassua miten vähään on tyytyväinen tähän aikaan vuodesta, heh. Viime viikonloppuna ei paljon aurinkoa näkynyt, mutta siitä huolimatta saatiin ikuistettu tämä “kaupunkiasu”. Tämä kamelitakki on kyllä suhteellisen lämmin, mutta alle pitäisi hankkia Uniqlon kevytuntsikka, niin tällainen vilukissa pärjäisi vielä paremmin sen kanssa tähän aikaan vuodesta!

Ensi viikko on marraskuun viimeinen (onneksi) ja viikon päästä alkaa joulukuu. Sitten on lyhyt työviikko itsenäisyyspäivän kunniaksi ja sen jälkeen kaksi viikkoa joululomiin. Vaikka marraskuu on aina vähän jähmeä kuukausi, niin tällä kertaa se tuntui menevän suht nopeasti. Uskon, että seuraavat pari viikkoa menee todella vauhdilla ja joulu on ihan kohta täällä. Saa nähdä saammeko valkoisen aaton tänne etelään, mutta toivotaan parasta!

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja tsemppiä uuteen työviikkoon!

P.S. Nämä superihanat Sofia Ruudun suunnittelemat korvikset Gauharille on taas valikoimassa ja ne voi ennakkotilata 29.11. asti!

 

Style Plaza Shop The Curated8Style Plaza Shop The Curated Style Plaza Shop The Curated20Photos/Thomas D.

Coat / The Curated*

Knit / Balmuir*

Leather trousers / H&M

Earrings / Sofia Ruutu x Gauhar Helsinki*

Boots / Chanel

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *