Style PlazaTakki   /   Silkkipaita   /   Takki

Neule   /   Silkkipaita   /   Neule

Takki   /   Nilkkurit   /   Takki

 

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Olen viettänyt viikonlopun Espoossa nauttien perheen ja ystävien seurasta. On kyllä ollut todella rentouttava ja ihana viikonloppu ja Espoo on aina hyvä idea. Perjantaina saatiin vielä nauttia mielettömän upeasta ilmasta ja kauniista auringonlaskusta, joten marraskuu lähti käyntiin yllättävän valoisissa tunnelmissa! Marraskuu ei todellakaan kuulu suosikkeihini, mutta nyt voi alkaa toden teolla fiilistellä joulua ja sehän on ihana asia.

Energiaa uuteen viikkoon!

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

4 comments

Reply

Nuo nilkkurit on tosi kivat, mulla on vähän saman henkiset Louboutinit mutta aika vähälle käytölle jää kun olen tosi huono käyttämään korkoja. Jalat väsyy vaikka olisi kuinka hyvä lesti. Muutenkin nyt tuntuu olevan pukeutumisinspiraatio täysin hukassa, olen työssä toimistossa, jossa ei ole pukukoodia mutta en koe omaksi liian rentoa pukeutumista mutta en toisaalta normaalina päivänä jakkupukuakaan pue. Pyrin siis siihen, että jos mulla on farkut, yläosan pitää olla siisti ts. kauluspaita/pusero ja jos taas on suorat housut, neule käy yläosaksi. Täältä saan toki napattua kivoja vinkkeja mutta olisko sinulla lisäksi vinkata esim. blogeja, joissa olisi business casual pukeutumista?

Reply

Nämä kollaasin nilkkurit on ihanat, mutta olen kyllä itsekin huono käyttämään korkoja arjessa! Olen aivan liian mukavuudenhaluinen valitettavasti. Rakastan korkoja, mutta niiden käyttö on aika vähäistä! Meilläkään ei ole toimistolla pukukoodia, eli pukeudun neuleisiin ja housuihin joka viikko, heh. Olisihan se ihan kiva, jos olisi pakko pukeutua vähän fiinimmin, mutta toisaalta nyt pääsen helpolla, kun ei tarvitse miettiä erityisemmin asuja. Jos etsit business casual-tyyliä, niin tarkista 9 to 5 Chic-blogi. Sieltä saa kivaa inspistä vähän muodollisempiin asuihin 🙂 https://9to5chic.com/

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Reply

Musta ois tavallaan kiva, että meilläkin olisi sellainen Keski-Eurooppalalainen työpukeutuminen, sitten olisi “pakko” pukeutua kunnolla. Olen käynyt muutamissa Euroopan maissa kokouksissa ja koulutuksissa, joissa osallistujia myös ympäri Eurooppaa ja osassa myös muista maista. Selkeä ero suomalaiseen pukeutumiseen, muilla en ole nähnyt esim. farkkuja koskaan. En tosin itsekään ole ko. tilaisuuksissa pitänyt farkkuja vaikka toimistolla niitä käytänkin. Miten ihmeessä olinkin unohtanut tuon 9 to 5 Chic-blogin, joitain vuosia sitten melko aktiivisesti seurailinkin, kiva että muistutit tästä.

Reply

Jep, olen samaa mieltä! Piristäisi varmaan itseäkin, kun ei aina menisi töihin niissä samoissa farkut + neule lookeissa 🙂 Tosin jos on palaveri ja tapaa asiakkaita, niin silloin mietin vähän enemmän mitä on päällä, mutta ns. normipäivänä pukeudun kyllä todella rennosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *