Style Plaza White Coat Outfit10

 

x Saimme isäni kanssa hankittua kaikki lahjat. Meidän perheessä on tapana, että jokainen toivoo yhtä tai kahta lahjaa ja ne sitten hankitaan yhdessä. Näin kukaan ei saa mitään turhaa ja lahjoja ei ole älyttömiä määriä. Olen perheen lahjavastaava ja nykyään niiden hankkiminen menee aika sutjakkaasti. Onneksi niin, koska mikään ei ole pahempaa kuin pohtia täpötäydessä myymälässä, että mitä sitä nyt hankkisi ja kenelle. Yksi asia tosin tuotti päänvaivaa ja se oli kauniiden lahjapapereiden löytäminen…kaikki tuntuu olevan jotenkin todella vanhanaikaisia ja noh, rumiakin. Täytyy katsoa jos edelliseltä vuodelta olisi vielä jotain papereita jäljellä!

x Essen kasvohoidot ovat suosikkejani ihan sen takia, että ne rentouttavat niin totaalisesti (ja ovat toki tehokkaita). Eilen töiden jälkeen aloitin lomani Essen Signature-kasvohoidolla Jolien Museokadun spassa ja sen jälkeen olo oli niin hyvä ja rentoutunut! Jos voittaisin lotossa, niin kävisin siellä joka viikko hoidoissa. Mariela teki muuten hoitoni ja voin häntä(kin) suositella lämmöllä. Hänellä on ihan maaginen kosketus ja mieli kyllä rauhoittui kropan lisäksi hoidon aikana!

x Menen tänään (vasta) kauden ensimmäiseen joulukonserttiin ja odotan sitä innolla! Mikään ei vie joulun tunnelmaan vahvemmin kuin musiikki. Siitä menen suoraan Espooseen viettämään joululomaa ja viikko vanhempien nurkissa tekee varmasti hyvää. Huomenna koittaa sitten yksi joulun parhaista osuuksista, kun käymme valitsemassa kuusen luottomyyjältäni. En tiedä onko tämä jo seitsemäs vai peräti kahdeksas vuosi, kun haen kuusen samalta myyjältä. Hän tuntee jo tarkan makuni, joten sen täydellisen kuusen löytyminen on hitusen helpompaa, heh.

x Sain muutamia ihania joululahjoja brändeiltä ja mm. Sofia Ruudun uudet korvikset Gauharille olivat jo ehtineet toivelistalle, joten ne olivat super mieluisat. Niiden lisäksi sain paketin kotimaiselta Pomarilta ja sain heiltä mokkanahkaiset UTU-talvisaappaat. Kenkien sisäosa on vuorattu lampaankarvalla ja pohjat ovat hyvin tukevat, joten niillä pysyy pystyssä liukkaallakin ilmalla. Täydelliset talvikengät, joten nyt vaan sitä lunta kiitos! Sain muuten paljon viestejä kengistä IG:n välityksellä ja näistä UTU-saappaista kannattaa valita normaali koko.

 

Ihanaa viimeistä viikonloppua ennen aattoa!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *