The Curated Style Plaza2

 

Aika uskomatonta, että loppuviikosta starttaa jo lempikuukauteni – toukokuu. Samalla se on erityisen jännittävä kuukausi meille, sillä poikamme laskettu aika lähestyy. Olemme kyllä asennoituneet siihen, että hän voi hyvinkin syntyä lasketun ajan jälkeenkin (tai ennen), joten otamme nyt päivän kerrallaan ja hän saa tulla kun on siihen valmis. Toiveissa on, että hän majailisi vatsassa mieluusti vielä hieman pidempään, mutta tässä asiassa meillä ei ole pahemmin sananvaltaa. Kuten sanottu, päivä kerrallaan!

Tälle viikolle olen muuten luonnostellut postausta synnytyksestä, eli jos aihe kiinnostaa niin postaus on tuloillaan. Aurinkoista alkuviikkoa kaikille!

 

The Curated Style Plaza13

The Curated Style Plaza5Style Plaza Curated The Curated Style Plaza9 Photos/Thomas D.

Coat / The Curated

Cardigan / Soft Goat (similar here*)

Jeans / Gina Tricot (similar here*)

Sneakers / Veja x Rick Owens (similar here*)

Bag / Balenciaga

*Mainoslinkkejä/Commercial links.

You May Also Like

2 comments

Reply

Näytät todella kauniille, hehkuvalle. Kaikkea hyvää loppuodotukseen.

Onko sinulla kokemuksia miten silkistä tehdyt vaatteet kestävät arkikäytössä (muut kuin huivit)? Tilasin itselleni silkistä valmistetun mekon, mutta nyt pohdin että kestääkö tämä ollenkaan käytössä toimistotyössä.Väri on tumma, tuleeko langanvetoja tms epäsiistiä helposti..? Eli vaikka materiaali onkin ihanaa, onko arkikäytössä liian herkkää ja menee epäsiistiksi nopeasti/onko elo mekon kanssa vain varomista. Mekko oli kallis tilaus, jota en halua vain kaapintäytteeksi..

Reply

Kiitos – onpa kauniisti sanottu!

Itselläni on ollut lähinnä silkkipaitoja arkikäytössä ja ne on kyllä kestänyt hyvin. Olen osaa pessyt ihan koneessakin, mutta jos on laadukas tuote niin käytössä ei pitäisi ilmetä ongelmia! En toki tiedä mekoista (jos istuu helman päällä monta tuntia), mutta ainakin paitojen kanssa ei ole ollut ongelmia. Onhan silkki montaa muuta materiaalia herkempi, mutta itse ottaisin mekon rohkeasti käyttöön, koska muuten se jää helposti kaappiin! Ja voihan sitä hieman säästellä, eli antaa sen levätä aina välillä niin pysyy parempana pidempään. Ja muuten hyvä paikallinen tahranpoistaja silkille on mm. sappisappua.

Ihanaa kevättä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *