balmuir milan scarf plum

 

Te tiedätte varsin hyvin, että vierastan värikkäitä asusteita ja vaatteita. Kaappini värimaailma on todella tummanpuhuva (mitä nyt hieman valkoista ja beigeä seassa) ja asusteilla yritän sitten vähän tuoda sitä “väriä”. Räikeät värit eivät ole juttuni (ei edes pienissä määrissä), mutta tummanpunainen on aina napannut. Mielestäni tuo väri on tarpeeksi hillitty ja sopii mitä parhaiten harmaan ja mustan pariksi ja niitähän värejä kaapistani löytyy. Uusin ihastukseni on tämä Balmuirin Milan-huivi* tässä upeassa luumun sävyssä. Eikö olekin kaunis väri? Tämä tuo kivasti eloa (vitivalkoisiin) kasvoihini ja on ihana piristysruiske muuten niin yksinkertaisessa asussa. Huivi on myös kaunis lisä kokoharmaan asun kanssa.

Tämä Milan-huivi on muuten mainio tähän aikaan vuodesta, kun lämpöasteet ovat vielä korkealla, sillä tämä silkki/kashmir-sekoitus on aivan täydellinen näihin alkusyksyn lämpötiloihin. Täytyy kyllä myöntää, että olen jo kaivanut Balmuirin kaikkien aikojen suosikkihuivini (Highlandin) kaapista, vaikka se oli vielä turhan lämmin. Siitä asua kuitenkin vielä myöhemmin tällä viikolla. Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

 

You know that me and bright colors don’t really get along. My closet has mainly black, grey, white and beige colors in it, but I do try to bring some other tones into my outfits in the form of accessories. Bright colors are not for me, but more neutral tones such as burgundy and plum are something I love in small doses. They brighten up any look and compliment my pale complexion. This Milan scarf from Balmuir is a newcomer in my closet and I love the color of it. I think it works very well with my blond hair and light skin. It will also look amazing with any grey outfit, so that’s what I have to try next!

Have a great Wednesday everyone!

 

balmuir milan scarf plum

balmuir milan scarf plum balmuir milan scarf plum

balmuir milan scarf plum

balmuir milan scarf plum

balmuir milan scarf plum

Leather jacket / Selected Femme (similar here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Sneakers / Paul Green (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Sunnies / Ray Ban*

Bag / Chanel

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Mulla oli joskus lukioaikoina juurikin tuon värinen huivi. Käytin sitä todella paljon, koska jo silloin vaatekaapin päävärit olivat musta, harmaa ja muutama tummempi väri 😀 Enää en kyllä osaisi käyttää tuon väristä huivia. Suomessa innostuin, kun huomasin kuinka paljon liikkeissä oli viininpunaisia vaatteita. Niitä pitää yrittää metsästää täältäkin, todella ihana juurikin mustan kanssa

Reply

Olin nuorempana töissä yhdessä naistenvaateliikkeessä ja sieltä sain läksiäslahjaksi upean viininpunaisen huivin (oli vielä kaiken lisäksi Balmuirin). Käytin sen ihan loppuun, mutta jostain syystä sen jälkeen ei tullut hankittua toista. Nyt taas fiilikset herää tämän värin suhteen ja onhan se kiva aina silloin tällöin tuoda asuihin muutakin, kuin pelkkää mustaa ja harmaata.

Toivottavasi sulla oli muuten ihana Suomi-reissu? 🙂

Reply

Kiitos kysymästä, oli ihan mahtava Suomi-reissu. Ihanan rauhallinen ja rento! Nauttikaa Barcelonasta, itselle jäi viime vuoden reissusta vain hyviä muistoja. Mahtavaa ruokaa, ihanat maisemat ja tunnelma 🙂

Reply

Kiva kuullla, että oli onnistunut reissu 🙂 Ja ilmatkin ilmeisesti sun puolella (tai ainakaan vettä ei satanut niskaan koko viikkoa).

Me oltiin sen verran väsyneitä, että mentiin syömään hotellin läheiseen tapas-paikkaan ja oli kyllä niin hyvää ruokaa. Vyöryttiin siis hotellille ja nyt yritetään saada unta naamaan, jotta jaksaa huomenna painaa täysillä. Hyvää yötä siis! 🙂

Reply

This scarf is so amazing, simple yet so chic ! Love your look as always 🙂

http://www.pardonmyobsession.com/

Reply

It is, I love it! 🙂 Thank you dear!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *