Style Plaza Cos Knit 9

 

Raskausaikana ei ehkä kannattaisi ostaa uusia (normaalikokoisia) farkkuja, mutta juuri niin tuli tehtyä. Jo viime vuonna haaveilin näistä Totemen Flared-farkuista ja jätin idean hautumaan. Muutama viikko sitten bongasin kyseisen mallin alennuksesta ja päätin riskillä tilata. Luonnollisesti vetoketju ei hievahda senttiäkään ylöspäin, eli voin vain toivoa, että koko on oikea sitten kun vauvamaha on poissa. Farkut kyllä muuten menevät jalkaan reilun mallin ansiosta ja pitkän paidan kanssa niitä voi hyvin pitää (kumppariviritelmät raskausaikana on best). Mielestäni tällaiset korkeavyötäröiset farkut ovat kaikista imartelevimmat tosin niin, että vyötärö näkyy, mutta tässä tapauksessa siihen ei pahemmin ollut mahdollisuutta, heh. Raskauden jälkeen pukisin saman asun esim. mustan t-paidan tai ohuen neuleen kanssa. Kesällä sitten sandaalien ja valkoisen rennon pellavapaidan kanssa.

Terveisiä muuten landelta! Tulimme tänne eilen ja onneksi tulimme, koska täällä luonnonhelmassa on vaan niin ihanaa. Ei tarvitse tehdä mitään sen kummempaa, mutta olo on heti niin paljon rentoutuneempi kuin keskustassa. Pääsee viettämään koko päivän ulkona ja illalla nauttimaan saunan lämmöstä. Niin yksinkertaisista asioista on nyt erityisen kiitollinen! Bonuksena vielä, että heräsin vain kaksi kertaa vessaan viime yönä, mikä on erinomainen suoritus, heh.

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

 

Style Plaza Cos Knit 1Style Plaza Toteme Flared Jeans

Style Plaza Cos Knit 4 Photos / Thomas D.

Cardigan / COS*

Jeans / Totême*

Boots / Zara

Bag / The Curated

*Mainoslinkkejä/Saatu blogin kautta.

You May Also Like

2 comments

Reply

Miten tilaaminen onnistuu tuolta the curated merkiltä? Olet ilmeisesti tilannut sieltä.Olen ihastellut tuota laukkua sinulla.

Reply

Olen tilannut sekä saanut blogin kautta, mutta tilaaminen onnistuu ihan yhtä helposti kuin muistakin verkkokaupoista 🙂 Koska tuotteet tulevat EU:n ulkopuolelta, tulee verot+tullimaksut vielä hinnan päälle, mutta ne voi maksaa ennakkoon verkkokaupan kautta jolloin ei tarvitse tehdä selvityksiä yms. myöhemmin.

Tämä laukku on kyllä ihana, eli voin suositella! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *