Teimme tarjouksen nykyisestä kodistamme vähän alle kaksi vuotta sitten. Kesä meni remontoidessa ja vesivahingon takia pääsimme muuttamaan sisään vasta syyskuun lopulla. Olin juuri ennen tehnyt positiivisen raskaustestin, joten muutimme tänne pieneen kaksioon tietäen, että neliöt voisivat tulla pian vastaan. Olemme viihtyneet Punavuoren kodissamme kuitenkin niin hyvin, että emme lähtisi mihinkään ellei olisi pakko. Pakon sanelemaa on lähinnä se, että vauvan unikoulun jälkeen en osaa enää nukkua hänen vieressään ja tuntuu, että hänkin nukkuu paljon paremmin, kun vanhemmat ei ole pyörimässä viereisessä sängyssä. Jos tilanne olisi toinen, niin olisimme hyvin viihtyneet pidempäänkin! Valoisa koti kuudennessa kerroksessa omalla parvekkeella, kauniin vehreät maisemat keväästä syksyyn,vastapäinen talo tyhjillään iltaisin ja viikonloppuisin, ihanat naapurit, porttiyhteys omalta pihalta Bulevardille, taloyhtiössä oma maanalainen parkkihalli ja avara puistomainen piha kahdella grillikatoksella, Stockmann kahden korttelin päässä ja muutenkin kaikki palvelut vieressä. Kuulostaa aika täydelliseltä citykaksiolta eikö?

Ei siis mikään ihme, että asunto myytiin hetkessä ennen varsinaista ensiesittelyä. Toki meidän välittäjällä oli tekemistä asian kanssa ja  hänelle haluan antaa suositukseni ja laittaa hyvän kiertämään, kuten Jonnakin teki (kiitos Jonna!). Monika Nyström BO:lta hoiti homman nimittäin niin hienosti kotiin ja sai meille huikean hinnan (varmasti yksi parhaisa neliöhinnoista taloyhtiössämme) ja löysi vielä ostajan kuka hyväksyi kaikki ehtomme (kaupat kahdessa osassa, vapautuminen vasta elokuun lopulla jne.). Meillä kävi yhteensä kolme välittäjää arvioimassa asunnon,  mutta Monika vakuutti meidät heti ensi tapaamisella ammattimaisella, asiantuntevalla ja innokkaalla otteellaan. Hän perehtyi taloyhtiöön ja asuntoon erittäin tarkasti, joten annoimme asunnon myynnin hänen vastuullensa luottavaisin mielin. Monikan kanssa yhteistyö oli saumatonta, yhteydenpito erinomaista ja hän oli selvästi innoissaan asunnostamme. Niin siinä sitten kävikin, että asunto myytiin hetkessä ennen kun ehdimme edes ymmärtää mitä tapahtui. Olimme varautuneet asumaan vanhemmillani pidempään (vauvan kanssa asunnon puunaaminen näyttökuntoon monta kertaa ei nimittäin olisi ollut kovinkaan kivaa), mutta virallista ensiesittelyä ei sitten ikinä ehditty edes pitämään. Tiedän, että moni myy asuntonsa nykyään itse ja ymmärrän sen hyvin – välittäjien komissio on suuri, mutta meidän tapauksessa ehdottomasti sen arvoinen. Jos etsit siis luotettavaa ja tehokasta välittäjää, niin ota ihmeessä yhteys Monikaan!

Asuntomme on nyt siis myyty, mutta luovutamme sen vasta elokuussa uudelle omistajalle, joten ehdimme rauhassa miettiä seuraavaa liikettä. Siitä kuitenkin lisää omassa postauksessaan!

Kuvaoikeudet:

Kuvaaja: Maria Putaansuu / @mariaputaansuu
Stailaus: Minna Jaakkola/ @45m2_

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *