Arkisin olen todella laiska laittamaan itseäni ja etenkin meikkaamiseen ei kuuluu muuta kuin ripsiväri ja meikkivoide. Iltamenoihin panostan sitten enemmän, tykkään kun on aikaa rauhassa laittaa itseään ja voi panostaa oikein kunnolla. Iltameikkinä itselläni toimii mustan ja ruskean sävyt silmissä ja näyttävät ripset.
Mikä on teidän iltalook?

I’m really lazy to make too much effort on my appearance during the week, but when I go out in the evening, I like to take my time in doing my make-up and hair. In my eye make-up, I prefer brown and black colors and couldn’t live without black mascara. What are your favourites in evening make-up?

You May Also Like

5 comments

Reply

aivan ihana tää sun blogi 🙂 sulla on kans niin kiva tyyli ;D

♥ lave-world.blogspot.com

Reply

Sama juttu! Arkena en paljon jaksa meikata, mutta ulos lähtiessä on täysi sotamaalaus päällä;) Tykkään tummista silmistä, siihen käytän harmaata ja mustaa ja tietenkin paljon ripsiväriä 🙂

Reply

Derya:
Kiitos ihanasta kommentista ja sita samaa 🙂

Madeleine:
Haha, samalla linjalla taallakin…sotamaalaus iltameikissa on tuttua 😉 Hyva etta ystavat edes tunnistavat…no ei, mutta todellakin kaytan iltaisin paljon enemman meikkia kuin arjessa. Ja omasta mielestani ihan hyva niin, ei sita aina tarvitse olla niin viimeisen paalle laitauttunut 🙂

Reply

Haha,”anteeksi, mutta tunnetaanko me? Ai, sulla olikin vaan meikkiä” ;D Näin on, eihän se tuntuisi miltään jos aina näyttäisi yhtä laittautuneelta!:)

Reply

Madeleine:
Juuri nain, haha! Hyva etta itseaan edes peilista tunnistaa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *