Aivan ihana olla kotona Suomessa! Tuo lumen määrä on kyllä aika hurja ja tuntuu ettei kaduilla pysy edes pystyssä…sen verran on sohjoista. Mutta eilinen auringopaiste todisti kyllä etta kevät on tulossa! Sen kunniaksi hain ison nipun keltaisia tulppaaneja. Oli muuten huimassa kanta-asiakastarjouksessa Plantagenissa (alle 2€ per nippu) eli nyt kannattaa hakea sielta omansa! Itse tykkaan kayttaa samppanja-cooleria maljakkona. Mitä te tykkäätte?

I am so excited to be back home, but the amount of snow is a bit overwhelming. Yesterday there was a promise of Spring as we got a bit of sunshine! I bought many yellow tulips for my parents house and placed them in a champagne cooler. What do you think?

You May Also Like

4 comments

Reply

Tosi kiva idea! Täytyy ensin vain hankkia tollanen cooleri, hih! 🙂

Reply

Madeleine:
Nyt on sitten “hyvä syy” käydä ostoksilla 😉

Reply

Hauska sattuma! Tulin juuri Plantagenista, keltaisia tulppaaneja meilläkin. Viihtyvät myös meillä shampanja coolerissa, mutta kristallisessa tällä hetkellä!

Reply

Lilli:
Vaikka keltainen ei ole sellainen väri mistä yleensä tykkään, mutta keltaiset tulppaanit on ihan must näin kevään kynnyksellä. Piristää kummasti 🙂 Ja kristallinen cooleri on muuten varmasti myös todella kaunis valinta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *