Yli viikko sitten vietettiin viikonloppu Etelä-Ranskassa ystäväni asunnolla ja perjantaina vierailtiin Nizzan yöelämässä. Olin torstaina ollut muodollisessa kokouksessa, johon mun oli ollut pakko hankkia musta kynähame. Pukukoodi oli sen verran tiukka, että omasta kaapista ei löytynyt mitään tarpeeksi virallista. Jouduinkin sitten keskiviikkona juosta kaupoissa hiki niskassa ja etsimällä etsiä jotain sopivaa, enkä olisi halunnut maksaa siitä paljoakaan, joten sen oikean löytäminen tuntui alkuun haasteelliseltä. Itselläni oli kyllä tuuria matkassa, nimittäin bongasin heti Zarasta kynähämeen joka istui täydellisesti ja oli tarpeeksi pitkä. Se oli vielä alessa, joten sain sen hintaan 14€. Työtilaisuuteen puin sen sitten valkoisen silkkipaidan ja mustan bleiserin kanssa.

Päätin ottaa sen myös mukaani reissulle koska halusin sille enemmän käyttöaikaa kuin yhden kokouksen. Yhdistinkin sen harmaan neuleen pariksi, jolloin se liiallinen “muodollisuus” häivisi siitä samantien. Viihdyin tuossa asussa todella hyvin, joten olen varma, että hame saa vielä jatkoaikaa 🙂 Pahoittelut muuten huonolaatuisista kuvista. En pysynyt paikoillani ja noin pimeällä taustalla kuvaaminen yhden heiluvan kanssa, ei ollut niin helppo juttu….:)

This is what I wore on Friday night (a few weeks back) when we were going out in Nice. I had bought the black skirt for a conference the day before and didn’t want it to be one of those pieces that you buy for one thing and then never wear again. So to make it less formal, I paired it up with a loose knit and really simple accessories. I liked it, so for sure, the skirt is a keeper! I love pieces that you can dress up or down depending on the occassion and mood 🙂 And apologies for the poor quality of the pictures. I should have stayed very still, but that wasn’t the case, so the pictures didn’t turn up very good!

Skirt Zara
Knit Filippa K
Heels Christian Louboutin
Clutch Miu Miu
Necklace H&M
Ring Saint Laurent

You May Also Like

12 comments

Reply

Kaunis asu ja nopealla aikataululla tulevat pukukoodilla varustetut juhlat tietävät verenpaineen nousua ja huonoja yöunia. Miehillä se on niin helppoa, huoh 😀

Reply

Kiitos 🙂 Joo, itse inhoan hankkia jotain “pakon” edessä! Ja varsinkin kun jätin hankinnan viime tinkaan 😉 Hih, totta…miehillä on kyllä helppoa!

Reply

Aahh.. Ihan täydellinen asu! 🙂

Reply

Kiitos Annina 🙂

Reply

Ihana asu! Kiitos mcmarketin alevinkistä. Kerrankin mun kokoa oli jäljellä ja täydellisesti istuvat Jimmy Choot saapuivat tänään!

Reply

Merci 🙂 Ja hei tosi kiva kuulla, että siitä nettikauppa vinkistä oli hyötyä! Itsekin sain omani juuri ja voi, että…on ne vaan ihanat 🙂

Reply

En tiedä johtuuko taustasta vai valotuksesta, mutta olet näissä kuvissa jotenkin erityisen kaunis! Asukin on todella kiva, hirmu simppeli, muttei kuitenkaan tylsä 🙂

Reply

Voi kiitos Ann 🙂 Johtuu varmasti siitä, että kuvat on niin epäskarpit, että todellista naama ei kunnolla näy 😉 Hih, tai sitten vaan aurinko ja valo antoi niin paljon energiaa, että on parempi olo ja se näkyy! Asussa oli hyvä olla ja vaikka oli suhteellisen rento niin olin hiukan ylipukeutunut Nizzan pikkupubeihin 😉 Haha, taisin olla aika huvittava näky kun puristin Miukan clutchia henkeni edestä ettei sitä kukaan veisi…ensi kerralla ehkä farkut olisi parempi vaihtoehto!

Reply

Oho ompas ollut halpa hame! Jos mä oon jotain kivaa löytäny Zarasta, niin se on aina ollut kauheen kallista:D Ja tosi kiva asu, tyylikäs, mutta toi paita tuo vähän rentoutta:)

Reply

Joo, nyt kävi tuuri 🙂 Ja kiitos!

Reply

Love this outfit!and ur clutch!

Reply

Thank you, the clutch was one of my best sale purchases 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *