Dress / All Saints
Shirt / Stella McCartney
Boots / Zara
Bag / Chanel
Necklace / Dinh Van
Sunglasses / Ray Ban
Casual, comfortable and simple; that’s how I would describe my style. As you’ve witnessed this fall, grey is my absolute favourite color. Works everytime! This knit dress is also a favourite of mine as it’s perfect for night and day. What are your thoughts on this look?

Yksinkertaista ja mukavaa; näillä sanoilla kuvailisin tyyliäni. Kuten olette varmasti myös huomanneet, harmaa on ehdottomasti lempivärini tällä hetkellä. Se vaan toimii joka tilanteessa! Myös vaatekappaleet, jotka toimii niin päivisin kuin iltaisin on niitä lemppareita. Niille on eniten käyttöä ja asusteilla ja meikillä kun saa ilmettä muutettua aika radikaalisti niin helpot arkivaatteet on se mun juttu.

Mitä mieltä olitte muuten linnanjuhlien puvuista näin jälkikäteen? Itse olisin varmasti valinnut jonkun Saint Laurent smoking tyylisen ratkaisun korkeilla koroilla ja sliipatulla nutturalla, kun kerran pukukoodi olisi siihen myöntynyt. Mitä te olisitte valinnut päällenne?

You May Also Like

10 comments

Reply

Beautiful boots and shirt!

https://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks!

Reply

Kaunis kokonaisuus, etenkin nuo saappaat saivat huokailemaan ihastuksesta.

Reply

Kiitos Dahlia! Noi Zaran saappaat on ollut ihan nappiostos. Ne on myos harvinaisen mukavat (Zaran kengiksi) jalassa, joten voin suositella niita! 🙂

Reply

Niin ihana asu, että mun täytyy alkaa metsästämään vastaavanlaista neulemekkoa! Sinulla on todella silmää yhdistellä vaatteita ja asusteita, oikealla alalla olet :).

Olen samaa mieltä, että simppelit vaatekappaleet toimivat- niistä on helppo muuntaa erilaisia kokonaisuuksia asusteilla.

Reply

Kiitos Minna kauniista kommentista! 🙂 Neulemekot on kylla ihania vaatekappaleita kaikinpuolin! Ja nain talvella ihan huippuja paksujen sukkisten kanssa! Mukavuudesta puhumattakaan…

Reply

Aivan ihana asu! Harmaa kyllä toimii aina. Ja valkoinen kauluspaita myös! Yksi mun suosikki yhdistelmistä juhliin on hame + tavallinen valkoinen kauluspaita. Hame saa siis olla todella juhlavan näköinen ja vastakohtana ihan perus kauluspaita. Toimii! Niin kuin dvf kietaisumekkoni – sekä arki että juhlavaate. Täydellinen.

Reply

Kiitos Bambi! Totta, valkoinen kauluspaita on toinen klassikko joka toimii lähes kaikissa tilanteissa 🙂 Olen kuullut paljon hyvää DVF:n kietaisumekoista, mutta en ole ikinä kokeillut niitä…täytyy sovittaa ensi kerralla kun kävelen liikkeen tai osaston ohi!

Reply

Kaunis asu! Muutama päivä sitten vietin jokusen hetken kartoittaakseni koko vaatekaapin tarjontaa näin talven tullen ja huomasin, että yli puolet neuleistani ovat harmaita 😀 kuluneena syksynä olen tehnyt myös itse neuleen – harmaa sekin. Ja joululahjatoiveissa on uuteen neuleeseen langat – tummanharmat yllättäen 😀

Mukavaa viikonloppua! Toka vika ennen joulua, huh. Ja paljon onnea valmistumisen ansiosta, upeeta!! Sormuksesi oli ihana, itse himoitsen erityisesti sarjan rannekorua, mutta himotuslistalla pysyy todennäköisesti vielä kauan 😀

Reply

Hih, mulla myös sama juttu…ja jostain syystä aina kun katson neuleita kaupoissa niin silmä osuu niihin harmaisiin 😉 Mikäköhän siinä on?

Voi kun itsekin osaisin kutoa! Saisi ainakin juuri sellaisen neuleen kuin itse haluisi 🙂

Kiitos Hanna! Rentouttavaa sunnuntaita myös sinne. En itsekään voi uskoa, että aatto lähestyy ja viiden päivän päästä olenkin jo matkalla Suomeen. Joulukuu mennyt niin vauhdilla, että huh! Ja kiitos kovasti onnen toivotuksista 🙂 Love-sarjan käsikoru on itselläkin se ultimate toive, mutta taitaa se mullakin pysyä siellä himotuslistalla vielä piiiitkääään aikaa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *