My favourite jewellery collection is Cartier’s Love-collection. I think all the pieces are so timeless and the meaning behind them (different for everyone) is what makes them so special. As you probably know, my master studies in Paris are coming to an end (this internship was the last part of my studies) and next week I’ll officially be a graduate. For my graduate gift, I got a very special piece, the Love ring by Cartier. It will stay with me hopefully for a long time and always remind me of my master studies and the beginning of my career. Also, as it’s from my parents, it will always remind me of them, wherever I go. Love, definitely is the perfect word for this piece.

Cartierin Love-malliston korut on ajattomia ja tyylikkäitä. Ajatus korujen takana ja etenkin jokaisen oma tarina tekee niistä vieläkin upeampia. Kuten moni teistä tietää, työharjoitteluni päättyy ensi viikolla ja sitä kautta saan maisterin opintoni vihdoin päätökseen. Alkuvuodesta alkaa sitten työnhaku ja toivottavasti se ura, jonka eteen on tehty vuosia töitä. Vanhempani muistivat opiskeluideni päätöstä sormuksella, joka kulkee matkassa varmasti monet vuodet. Se muistuttaa pitkästä urakasta ja ennen kaikkea heistä. Love.

You May Also Like

24 comments

Reply

Love it! Tuo love-sarja on kyllä niin upea! Ja onnittelut, että opinnot ovat paketissa. Pääsetkö nyt vähän huilimaan ja nauttimaan joulusta?

Reply

Kaikki sarjan mallit on todella kauniita! Ja kiitos kovasti Mikko! 🙂 Työsopimus päättyy perjantaina 20.päivä ja heti samana iltana lennän kotiin. Sitten saan nauttia joulusta perheen parissa!

Reply

Täydellinen lahja, love it!! Onnittelut opintojen päättämisestä 🙂

-H

Reply

Kiitos paljon! 🙂

Reply

Kaunis sormus, kiva että sait muiston kovasta työstä.

Reply

Se on kylla kaunis ja ikuinen lahja!

Reply

Onneksi olkoon Sofia! Ja mikä kaunis lahja ja aivan sun tyylinen!

Reply

Kiitos Bambi! 🙂

Reply

Oi, onpa todella kaunis! Ja täältäkin onnittelut opintojen päätökseen saamisesta. 🙂

Reply

Kiitos paljon! 🙂

Reply

Moi! Olen kohtuullisen uusi lukija, ja minulla ei siis ole aavistustakaan siitä, mitä opiskelet. Viitsisitkö hieman valoittaa tätä, ja ehkä muutenkin kertoa opiskeluistasi enemmän? 🙂

Reply

Heippa! Olen tainnut joskus kirjoittaa jotain pienta opiskeluista, mutta en sen enempaa. Jos sulla jotain tiettya mielessa niin mailia voi myos kirjoitella! 🙂

Tassa kuitenkin pikaisesti enemman, eli viime syksyna aloitin opiskelut Mod’Art Internationalissa heidan “Master in Luxury Goods & Fashion Industries”-linjalla, joka suoritettiin yhteistyona Perpignan yliopiston kanssa. Lopputyon ja kurssien jalkeen, meilla oli viela pakollinen tyoharjoittelu ja olen ollut toissa markkinoinnin parissa nyt puolisen vuotta. Taman jalkeen alkaa sitten tyonhaku ensi vuoden puolella! 🙂

Toivottavasti tama selkeytti vahan enemman asiaa ja jos tulee muuta kysyttavaa niin kysy ihmeessa!

Reply

Onnea valmistumisen johdosta! Toi Love-sarja on ihana, himoitsen itse sitä rannerengasta. Tuo sormus on kyllä niin ihana, että kyllä mä tuonkin ottaisin;) Mun mies on ostanut mulle aikoinaan lahjaksi trinity-sormuksen ja myöhemmin oon saanut vielä sopivat korvikset ja niistä kyllä tykkään vieläkin kovasti. Käytän sormusta usein vihkisormuksen asemasta, joka on platinaa, kun pidän kultasta kelloani:)

Reply

Kiitos kovasti! 🙂 Mulla on sama rannekoru juurikin wishlistillä…se on niin kaunis! Lähtöhinta vaan aika karmiva, joten täytyy “vähän” aikaa tehdä töitä, että sen saisi itse hankittua 😉 Trinity-sormus on myös upea klassikko, enkä yhtään pistäisi pahitteeksi jos se joskus omasta koruvalikoimasta löytyisi!

Reply

Hei Sofia,
Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, ikinä mitään kommentoimatta. Nyt ajattelin kuitenkin kirjoittaa muutaman sanasen. Sun tyyli on uskomattoman kaunis, inspiroiva, tyylikäs ja samalla niin rento ja chic. Sulla on todella hyvä taito yhdistellä vaatteita ja asusteita, kallista ja halpaa. Sun asukuvat on erittäin ihanasti toteutettuja, tykkään noista katukuvista.
Olen erittäin inspiroitunut blogistasi ja tyylistäsi. Ja tää Cartierin Love sormus kertoo kyllä kantajastaan kaiken 🙂 tyyli on varmaa ja ah niin naisellista.
Onnittelut myös opintojen päättämisestä.
Marja

Reply

Hei Marja,

Ihan ensiksi mun täytyy kiittää sua mieltä lämmittävästä kommentista! Tietäisitpä vaan, miten suuresti sun viesti piristi mun iltaa; KIITOS! Ja kiitos siitä, että olet pysynyt täällä blogin puolella mukana. Aina yhtä ihana huomata kuinka upeita naisia siellä ruudun toisella puolella onkaan.

Ja olen monesti sanonut, että jos te lukijat saatte täältä inspiraatiota, niin se on paras kohteliaisuus mitä voin saada! Se kun on se mihin asupostauksilla tähtään 🙂

Kiitos Marja vielä kovasti kauniista sanoistasi ja onnitteluista, sait hymyn mun huulille!

Hyvää joulunodotusta!

Reply

Hello Sofia,
I hope you are well 🙂 It’s been a long time since I haven’t post any comments, but this beautiful gift needs some compliments !!

First I would like to congratulate you for your future graduation !!
You receive such a beautiful graduate gift, as you say it will last during years and years and it will always remind you your graduation. The ring is really beautiful, great, great choice. Plus I really the fact that it is in golden, it is so precious !

For my part, I have of my mind the ring “Trinity 3 anneaux”, I hope this one will be mine for my future graduation of my Master Degree (I have to wait one year and a half…).

Bonne soirée,
Je t’embrasse,
Sophie.

Reply

Bonsoir Sophie,

Nice to hear from you! 🙂 Hope everything is good?

Thank you so much for your wishes! And for the compliments on the ring! It definitely carries a special place in my jewellery collection and something I hope to have for years to come 🙂

The Trinity-collection rings are also super beautiful and timeless, so not a bad wish at all! I sure wouldn’t mind having it one day as well!

Have a great evening and thank you again for your message 🙂

Bisous

Reply

Since start of.your career are you having any particular plans?:) what compankrs are heading to work for? Kisses

Reply

Right now I’m working as a marketing analyst for a luxury group and after this I hope to continue working in marketing or communication…My goal is to find a position within a luxury group (or fashion brand), so we’ll see what happens 🙂 Kiss

Reply

Onnea opintojen loppuunsaattamisesta, ja onnea varsinkin työnhakuun! Ihanaa joulua, Sofia!

Reply

Kiitos kovasti Marjukka! 🙂 Ja sitä samaa sinne; ihanaa joulua!

Reply

Onnea valmistumisen johdosta Sofia :)! Kaunis sormus!

Reply

Kiitoksia Minna! 🙂 Mukavaa loppuviikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *