Coat, Heels, Shirt / Zara
Jeans / Mango
Vest / Ebay
Clutch / Céline
Love Ring / Cartier

I don’t know about you, but dressing up in winter is not too much fun…As much as I love beautiful clothes; comfort and warmth wins during winter. During the weekends (when I have more time in the mornings) I like to make a little more effort on my appearance and last weekend I chose this outfit. The fur vest works great under the coat and layering is something I should do more during winter. 
This upcoming weekend I’m taking time for myself. I’m spending it alone (I’m sometimes a bit of a hermit and enjoy being all by myself) and my plan is to do nothing and just relax. In case I feel so relaxed that I won’t even open my computer, I want to wish you a great weekend already! Enjoy 🙂
En tiedä teistä, mutta näin talvisin mun inspiraatio pukeutumiseen on hiukan kadoksissa. Ainakin arkisin kun herään töihin (en todellakaan ole mikään aamuihminen) niin ne vaatteet valitaan puoliunessa ja yleensä  todella mukavuudenhaluisesti. Onneksi viikonloppuisin riittää sitten enemmän virtaa ja on ihana kun voi ajan kanssa miettiä mitä pukee päälleen. Viime viikonloppuna puin karvaliivin lämmittämään villakangastakin alle ja liivi sopikin sinne yllättävän hyvin. Kerrostaminen taitaakin olla se millä saa sailytettyä tyylin näin talvisinkin (vaikka täytyy myöntää, että jos täytyy valita lämpimän tai tyylikkään väliltä niin valitsen lämpimän anyday!

Tänä viikonloppuna linnottaudun kotiin yksin (okej, ehkä poistun pariksi tunniksi joululahka ostoksille) ja ajattelin tehdä vaatekaapin suursiivouksen. Jos löydän huuto.nettiin juttuja, niin vinkkaan niistä täällä. Eilen laitoin Michael Korsin kellon myyntiin ja sen löydätte tästä linkistä.  Mulla on siis tiedossa oikein rauhallinen viikonloppu (mun erakko luonne pääsee valloilleen), joten ehkä saisin muutaman postauksenkin aikaiseksi (tai sitten nautin siitä ettei konetta tarvitse pakolla edes avata…). Villasukat jalkaan, oloasu päälle, hyvää ruokaa, kirja, kynttilöitä ja täydellinen rauha…kuullostaa omaan korvaani erittäin hyvältä! 🙂 Kuullaan siis myöhemmin ja toivotan jo nyt hyvät viikonloput kaikille!

You May Also Like

8 comments

Reply

Wonderful shoes and coat!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you!

Reply

Ihana asu… ja Love Ring, sen minäkin haluan 🙂

Ihanan leppoisaa viikonloppua!!

-H

Reply

Kiitos kovasti! 🙂 Ja Cartierin Love-mallisto on kylla taydellinen…

Rentouttavaa viikonloppua myos sinne! 🙂

Reply

Karvaliivit kunniaan! Mäkin ostin omani, Zaran lastenosastolta 🙂 Ja on kyllä lämmin, sekä ihana osa talvista kerrospukeutumista.

Reply

Todellakin! 🙂 Hih, naisten osastolta kannattaa kylla poiketa niille muillekin osastoille…voi tehda loytoja! Miesten puolelta olen tehnytkin muutaman neule loydon, mutta ensi kerralla tarkistan lastenosastonkin 😉

Reply

Upea takki, mahtava tyyli, ihanalta vaikuttava blogi. 🙂

Reply

Kiitos kovasti ja samat sanat takaisin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *