Coat / Asos
Shirt & Boots / Zara
Jeans /Lindex
Bag / Céline
Paris fashion week started today, which means Paris will be much busier than usual and filled with fashion lovers. I hope I’ll have time to go shoot some streetstyle pictures during this week and beginning of next week. I’m also excited to see what Nicolas Ghesquière has created for Louis Vuitton as it’s his first collection as the head designer for women’s wear. For that, I’ll have to wait until the very last day of fashion week…
Pariisin muotiviikot starttasivat tänään pienempien merkkien näytöksillä ja tahti sen kun kovenee loppua kohden. Itseäni kiinnostavimmat näytökset on loppu puolella, joten odotan niitä innolla! Etenkin Louis Vuittonin näytöstä odottaa varmasti useampikin teistä, sillä se on Nicolas Ghesquièren näytönpaikka. Hänellä on aika isot saappaat täytettävinä, mutta uskon häneen! Toivon myös ehtiväni kuvailemaan katutyylejä näytöspaikoille. Kiinnostaisiko teitä siellä ruudun toisella puolella tämäntyyliset kuvat?

You May Also Like

12 comments

Reply

Totally amazing coat and boots!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali, the boots are one of my favourites!

Reply

Ehdottomasti katumuotikuvat kiinnostaa! 🙂 Mielenkiintoista tosiaan nähdä kuinka Ghesquière onnistuu.

Miss J/Ma Petite Vie

Reply

Täyytkin sitten mennä apajille! 🙂 Joo, mielenkiintoista tulee seurata näytöksiä. Myös Célineä odotan kovasti. Edellinen näytös oli nimittäin aika erilainen mitä Philolta on normaalisti nähty ja vaikka kaikki ei itselle kolahtanut niin mielenkiinnolla odotan mitä hän on nyt keksinyt!

Reply

Love your coat and bag 🙂

Reply

Thank you dear! 🙂

Reply

Jees jees katumuotikuvat kiinnostaa kovasti! 🙂

Reply

Niitä luvassa ensi viikolla viimeistään! 🙂

Reply

Katumuotikuvia tänne vaan! 🙂 Mielenkiintoista katsella tyylejä kuvien kautta. Odottelen myös enemmän niitä jälkipään näytöksiä, ja Louis Vuittonin suhteen olen itsekin odottavaisin mielin 🙂

Reply

Lupaan käydä kuvailemassa! 🙂 Muiden asuista saa itsekin niin paljon inspiraatiota, että se on mukavaa puuhaa vaikkakin aika stressaavaa…joskus kuvaajia on sellainen lauma, että tällainen amatööri jää nopeasti jalkoihin 😉 Joo, niitä loppupuolen näytöksiä odotellessa!

Reply

Kiinnostaa!! Vitsit en kestä kun en tällä kertaa pääse sinne muotiviikkohulinoihin.

Heitin sua blogissani pienellä helpolla kyssärihaasteella, vastaile jos ennätät kaiken muotihuuman keskellä 🙂 Ihanaa kevättä!

Reply

Seuraavalla kerralla sitten taas? 🙂 Ja kiitos siitä haasteesta vielä, se on otettu vastaan! Kiitos ja samaa sinne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *