Trench, Shirt / Zara
Knit / Massimo Dutti
Jeans / Mango
Boots / H&M Spring Collection
Bag / Miu Miu
Sunnies / Ray Ban
Ring / Cartier
These boots from H&M’s Spring Collection caught my eye months ago when I first saw a sneak peak of the collection. Now that they arrived in stores I had to go and try them on. Perhaps I shouldn’t have…they were impossible to leave in the store. The good thing is that they work year around (except when there’s snow), so I consider them to be a great purchase. What do you think of these boots and the look?
Bongasin nämä kengät jo viikkoja sitten kun näin muutamasta blogista H&M:n tulevan kevät malliston. Jo silloin ihastuin niihin, joten kun ne saapuivat liikkeisiin niin olihan niitä mentävä kokeilemaan livenä. Ehkä ei olisi kannattanut…en nimittäin voinut olla tuomatta niitä kotiin. Niin kauniit ne on ja vielä kaiken lisäksi erittäin hyvät jalassa. Plussaa myös valmiiksi teetetyistä puolipohjista. Hyvä juttu näissä on se, että ne toimivat lähes vuoden ympäri, joten saavat varmasti paljon käyttöaikaa. Mitä siellä tykätään H&M:n kevät mallistosta ja tästä omasta lookistani?

You May Also Like

10 comments

Reply

Tosi kiva asu, toimii! Täällä herättiin aamulla taas -8 pakkasissa, joten ihana katsoa näin keväisiä kuvia 🙂

Reply

Kiitti Elina! Olen tämän viikon Suomessa ja lähdin tänään klo.7 maissa liikenteeseen ja oli kyllä kylmää kyytiä…vaikka rakastan olla täällä niin kieltämättä noita Pariisiin lämpötiloja tuli hiukan ikävä…;)

Reply

Amazing bag and boots! You look gorgeous!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali!

Reply

Ihan super kivat kenkulit!!! 🙂 Ja asu muutenkin ihana (taas) 🙂

Reply

Kiitti Mona! 🙂 Kengät on kyllä ihan huiput! Siinä kevät mallistossa oli myös yksi musta hapsubleiseri joka oli aikas ihana…:)

Reply

Näytät totisesti upealta, maanläheiset sävyt vaan ovat niitä tyylikkäimpiä!

En tiedä häiritseekö muita lukijoita kuvien koko mutta nykyisellään kuvat ovat niin suuria ettei asusta saa kokonaiskuvaa niin hyvin, kun kuvaa pitää skrollata alaspäin nähdäkseen alavartalon. Olisi mukavaa saada nähdä koko kuva ja asu yhdellä silmäyksellä 🙂

Reply

Kiitos ja maanläheisissä värit on kyllä helpot ja tyylikkäät! 🙂

Ja hei kiitos sun huomiosta! Olen miettinyt aikasemmin samaa, mutta henkilökohtaisesti tykkään isoista kuvista blogeissa. Mainoksia kun omalla sivulla ei ole niin pienemmät kuvat tekisi tästä ehkä liian paljaan kun on muutenkin niin simppeli…? Mutta täytyy kiinnittää huomiota siihen, että lisäisin edes yhden kuvan joka on kuvattu kauempana, jolloin koko asu näkyisi vaikka kuvakoko olisi noin iso…Laita ihmeessä palautetta jos jatkossakin asia häiritsee niin täytyy miettiä jotain muuta ratkaisua! 🙂

Reply

Mä ainakin tykkään isoista kuvista!! Mut vois olla hyvä tosiaan et yks kuva olis vaikka vähän kauempaa otettu niin näkis helposti kokonaisuuden:)

Reply

Joo, täytyy muistaa toi ensi kerralla kun ollaan kuvailemassa! 🙂 Just nyt tietty varastossa on monia asukuvia, joten saa nähdä jos niistä mikään olisi tarpeeksi kaukaa otettu…hih 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *