Kilo Shop
125 Bld St Germain, 75006 Paris
A great place to find second hand treasures are Kilo Shop’s around Paris. Some of the items are prices according to weight (hence the name), but then there’s also a vintage corner where the pricing is a bit different. Last time I was there the items were placed according to material; denim, leather, fur etc., so it’s easy to find what you’re looking for. It’s always a game of chance when entering a second hand store, but you never know what pre-loved treasures you might stumble on!
Pariisi vinkki! Kilo Shop – liikkeistä löytyy käytettyjä aarteita ja myymälöitä on useampi Pariisissa. Itse käyn kotikulmilla eli kuudennen asuinauleen myymälässä aina välillä tarkistamassa valikoimaa. Tuotteet on hinnoiteltu painon mukaan (niinkuin nimestä voi päätellä), mutta liikkeistä löytyy myös “vintage corner” jossa tuotteiden hinnat on “fixed”. Viimeksi vaatteet oli sijoiteltu materiaalin mukaan (nahka, denim, turkis jne.), joten liikeestä on helppo löytää etsimänsä. Ensi kerralla täytyy katsoa jos löytyisi joku kiva perus farkkupaita hyvään hintaan! Second hand liikkeistä ei ikinä tiedä mitä aarteita sieltä voi löytää ja toisinaan valikoima voi taas olla aika surkea. Tuuria täytyy siis olla matkassa! Onko Kilo Shopit teille jo tuttuja?

You May Also Like

4 comments

Reply

Ei ole kyllä yhtään tuttu käsite tämä kilo shop, mutta kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta! 🙂 Juuri tein UFFin tasarahapäiviltä löytöjä. Kun kirpparillakin katsoo vaatteen materiaalia (luonnonkuitua) ja mallia (ajaton), niin voi helposti löytää vaikka mitä hienouksia. Omiin superlöytöihini kuuluu mm. Ralph Laurenin puuvilla-sporttineule 2e ja vintagehenkinen silkkineule samoin 2 euroa… 🙂

Reply

Joo, mun pitää niin keskittyä paremmin kirppiksiin ja näihin vintage putiikkeihin! Niistä kun ei ikinä tiedä mitä sieltä voi löytää 🙂 Ja Kilo Shop kannattaa tosissaan tarkistaa!

Reply

oonkin käynyt just tuolla samaisella Kilolla useesti, en ole kyllä törmännyt vielä suhun siellä samaan aikaan 😀

Ja olen tehnyt tosi kivoja löytöjä tuolta: monta ihanaa laukkua, farkkuja ja yhden iiihanan turkiksen

Reply

Hih, sitten kun ollaan siellä samaan aikaan niin tuuthan vetäisemään hihasta? 🙂 Kun palaan Pariisiin niin yritän löytää sieltä hyvän farkkupaidan, joten fingers crossed, että nappaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *