Leather jacket / H&M
Skirt, Heels / Zara
Knit / A.P.C.
Bag, Sunnies / Céline
Necklace / Mango

Midi skirts are super feminine and actually quite flattering for most body shapes. For my taste midi skirts can look sometimes a bit too feminine, which is why I added the leather jacket to bring the outfit a little more edge. Heels are also a great way to elevate the look! Are you into midi skirts this season?

Midihelma on erittäin trendikäs tänä keväänä. Kellohameet on naisellisia ja mielestäni ne sopivat monelle eri kropalle. Oma tyylini on sen verran mukavuudenhaluinen (olen vannoutunut farkkutyttö), että hameita tulee pidettyä valitettavan harvoin. Niitä käyttäessä on kyllä ihan omanlainen fiilis…naisellisempi olo. Midihelma on ehkä vähän liiankin naisellinen omaan makuuni, joten puin nahaktakin “rikkomaan” kokonaisuutta. Mitä mieltä te olette midihelmasta ja muutenkin hameista ylipäätänsä? Oletteko te hame- vai farkkutyttöjä?

You May Also Like

14 comments

Reply

You look amazing! That skirt and bag are superb!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali! 🙂

Reply

Minä olen vannoutunut mekkojen ja hameiden käyttäjä (housuosastolta omistan tasan yhdet farkut…). Midihelma ei kuitenkaan oikein sytytä: olen lyhytsäärinen ja lisäksi tanssiharrastus on jättänyt aika voimakkaat pohjelihakset, joten tuntuu, että tuo pituus korostaisi niitä liikaa. Joten minilinja jatkukoon! Sinulle tuo pituus sopii hyvin, koska olet pitkä ja hoikka!

Reply

Midihelma on kyllä vähän haastava ja ilman korkoja se ei näytä niin kivalta itsellänikään vaikka jalat on hoikat ja pitkät. Siinä mielessä vaikeampi vaate, että sitä ei tule ihan joka päivä vetäistyä päälle! 🙂 Ja niinhän sitä pitäisi pukeutua, että korostaa niitä omia hyviä puolia ja valitsee vaatteet missä on mukava olla! Itse tykkään tästä peittävämmästä mitasta taas juurikin sen takia, että jalat on liiankin rimpulat. Kaikilta meiltä taitaa löytyä ne omat epävarmuudet! 🙂

Reply

Minusta sinulle sopisi tuo hame paremmin polvimittaisena, se olisi tyttömäisempi, vaikka kuinka midi mitta nyt onkin muotia. Ei aina tarvitse juosta muodin perässä vaan sen mukaan mikä itselle sopii parhaiten.

Reply

Olen ihan samaa mieltä sun kanssa siitä, että muodin perässä ei kenenkään kannata juosta ainoastaan sen takia, että kyseinen vaate olisi sillä hetkellä trendikäs! Koen, että oma tyylini on hyvinkin ajaton ja en ikinä laittaisi sellaista vaatetta päälle mikä ei tuntuisi hyvältä ja omaan tyyliini sopivalta oli se sitten kuinka “in” tahansa 🙂 Eli tässäkin tapauksessa hame on ostos jo viime vuodelta ja ainoastaan sen takia hankittu, että yksinkertaisesti ihastuin siihen. Ja tulen käyttämään sitä sittenkin kun midihelmat ei olisi enää muodissa.

Mutta on raikastavaa kuulla eri mielipiteitä ja oikeassa olet siinä, että polvimittainen hame on kaikista imartelevin vaihtoehto ja tekee jaloille kunniaa. Mutta välillä näin! 🙂

Reply

Kieltämättä tulee käytettyä tosi harvoin hameita ja vielä kun olen näin lyhyt (alle 160 cm) niin jotenkaa hameet ei ole se oma juttu. Joskus tulee korkeiden korkojen kanssa käytettyä. Asusi on taas kerrassaan upea! 🙂 olispa täälläkin jo noin lämmin että pärjäisi nahkatakilla :/

Reply

Harvemmin itsekin hameita käytän vaikka niitä muutama kaapista löytyykin! Välillä on kiva pukeutua niihinkin, mutta suurimmaksi osaksi jalasta löytyy aina farkut…what can I say! 🙂 Hameissa itselläni on kuitenkin paljon naisellisempi olo. Farkkupäivinä huomaan välillä, että pukeudun kun poikaystäväni…farkut+kauluspaita, farkut+neule…hih. En tiedä pitäiskö jo huolestua? 😉 Toisaalta tykkään hiukan poikamaisesta tyylistä ja liika ehostus ei ole mun juttu! Pariisilaisista sanotaankin, että heidät tunnistaa siitä, että miehet ja naiset pukeutuvat täysin samalla tavalla 😉 Ehkä siinä on jotain perää!

Reply

Upea taas jälleen 🙂

-Tiia

Reply

Kiitos Tiia! 🙂

Reply

Juuri ihastelin eilen midihameita netin syövereissä ja tämä vasta upealta näyttääkin! Midi tosiaan vaatii kyllä korkeat ja sirot korot kaverikseen, joten asusi toimii täydellisesti 🙂

Reply

Joo, korot on must! 🙂 Kiitos Elina!

Reply

Mieletön asukokonaisuus. En ole koskaan uskonut, että midihameen voisi saada näyttämään noin hyvältä!! Älä vaan jätä tätä hametta kaapin pohjalle!

Reply

Kiitos, kiva, että upposi! 🙂 Ja täytyy tosissaan muistaa kaivaa se sieltä farkkujen alta useammin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *