Shirt / Céline (Nina’s)
Jeans / Mango
Clutch / Céline
Heels / Jimmy Choo
Bracelet / Saint Laurent
Sunnies / Ray Ban

This Céline shirt is a great piece in my wardrobe. It also works well with lighter jeans, which is how I’m going to wear it during summer. What do you think of this look?

Célinen paidan sain viime vuonna joululahjaksi ja se on juuri sellainen vaatekappale, joka kolahti ja kovaa. Paita itsessään on simppeli, mutta siinä on kuitenkin jujua silkkisen etuosan ansiosta. Kesällä se myös näyttää hyvältä vaaleampien farkkujen parina. Farkuista puheenollen, oma poikaystäväni ei siedä todella löysiä boyfriend-mallisia farkkuja ja nämä kuvan leveälahkeiset eivät kuulu herran lemppareihin myöskään. Aina kun vedän ne päälle niin näen heti mitä hän miettii…Nykyään saan kuulla asiasta harvemmin. Onkohan mies jo tottunut siihen, että en hirveesti välitä hänen tyyli neuvoistaan? 😉 Suurimmaksi osaksi meidän maku menee yksiyhteen, mutta välillä tulee näitä erimielisyyksiä. Onko teillä joku vaatekappale josta itse olette fileissä, mutta miestenne mielipide onkin sitten ihan toinen? 🙂

You May Also Like

11 comments

Reply

Kaunis paita, juuri sopivan simppeli mutta silti siinä on sitä jotain. Ja tuo laukku on ihana! <3

Reply

Käytän simppeliä valkoista kauluspaitaa usein, joten on kiva kun kaapissa on joku vähän erikoisempi versio! 🙂

Reply

Tama paita on mun mielesta kaunis ja erikoinen, tosin kuvittelisin sen nimenomaan niiden vaaleiden housujen kanssa parhaimmaksi yhdistelmaksi, vaikka noinkin hyva!

Mun miehella on yleensa ottaen hyva ja tarkka maku omien ja yleensakin vaatteiden suhteen. Mun kohdalla suurin ongelma on se, etta han helposti kommentoi mun asusta jotain osaa, eika anna kokonaisvaltaisia ratkaisuja (etta ei se nyt ole vain se paidan ja housujen yhdistelma, vaan pitaa miettii kengat, laukku, korut, takki ym. siihen kokonaisuuteen sopiviksi). Hanella on valilla myos outoja ajatuksia siita, etta mika on talvikangas ja kesakangas, hehe. Ja kuinka kankaita ei voi yhdistella. Huomioin kylla hanen kommenttejaan, mutta usein sanon, etta otan vastaan ehdotuksia vain jos osaa valita kokonaisen asun. Miesten pukeutuminen on vaan niin paljon yksinkertaisempaa! Ja on sellaisia tiettyja vaatekappaleita, joista ei pideta puolin ja toisin. Mutta on myos kaynyt niin, etta mielipiteet onkin vaihtuneet ja vanhentuneet.

Ihana tuo Pariisin kevat! Ei tarvitse Euroopassa paljoa etelan suuntaan menna, kun kevat on jo ovella, vaikka Suomessa on viela lumet maassa! Ma nautin siita, etta taalla Buenos Airesissa on nelja vuodenaikaa, mutta se talvikaan ei ole niin kamalan kylma ja pitka. Syksyllakin on ihanaa melankoliaa, kun osa lehdista ruskistuu ja uusiutuu kevaaksi 🙂

Ja kylla se on vaikeaa, kun ei paase usein Suomeen kaymaan, mutta toisaalta on varmaan myos haasteellista asua jossain Euroopan kaupungissa ja kayda usein eika kuitenkaan voida asua kahdessa paikassa samanaikaisesti. Mun koti on taalla, Suomessa juuret. Valilla se sydanta raastaa, mutta kaikkea ei voi saada.

Reply

Joo, vaaleiden housujen kanssa on ehkä hitusen raikkaampi yhdistelmä!

Miehistä ja niiden mielipiteistä ei välttämättä aina saa selvää, mutta eiköhän niiden kommentit kumpua hyvästä paikasta! 😉 Itse vaan en enää kovinkaan paljon välitä oman mieheni neuvoista mitä tulee pukeutumiseen, ellei sitten olla yhdessä ostoksilla ja kysyn hänen mielipidettään. Onneksi suurimmaksi osaksi meidän maku on todella samanlainen, joten harvoin tulee mitään ristiriitaa!

Vuodenajat on kyllä rikkaus! Muistan kun asuin Etelä-Ranskassa kolme vuotta ja siellä vuoden ympäri oli samat palmut ja vihreet nurmikot. Kaunista ja ihanaa, mutta kyllä niitä selkeitä vuodenaikoja jäi kaipaamaan. En tiedä mitään niin kaunista kun sen hetken Suomessa kun koivut alkaa vihertää…ihan maagista, että talven jälkeen luonto jaksaa aina taas alkaa kukoistamaan! 🙂 Mutta kieltämättä talvi saisi olla vähän iisimpi. Buenos Airesin vuodenajat kuullostaa aika ihanilta!

Ja totta, kun asun kuitenkin niin lähellä Suomea niin siellä tulee usein käytyä. Niin usein, että sitä monesti miettii jos pitäisi palata pysyvästi. Tällä hetkellä olen kuitenkin onnellinen poikaystävän kanssa täällä ja toivon, että jonain päivänä Suomessa voisi olla kakkoskoti. Saa nähdä onko se ikinä meille mahdollista!

Reply

Niin, sun on varmaan tavallaan tosi vaikea paasta Suomesta irti, kun se mahdollisuus on jatkuvasti kasilla. Me ollaan ajateltu myos jossain vaiheessa asua joku jakso Suomessa, mutta toistaiseksi miehen tyot ja meidan elama kylla pitaa meidat Argentiinassa. Ja ehdottomasti taytyy olla enemman kuin yksi vuodenaika… olishan se tylsa pukeutuukin aina samoin! 🙂 Syksy ja kevat on tavallaan kivoimpia aikoja sen suhteen.

Heh, joo, kylla miehellani onneksi on useimmiten hyvia ajatuksia on pukeutumisen suhteen 🙂

Parane pian ja bon weekend!

Reply

Johtuu varmaan paljon myös siitä, että kaikki neljä vuotta täällä ulkomailla olen asunut valmiiksi kalustetuissa vuokrakämpissä, joten aina on ollut sellainen “väliaikainen” tilanne. Nyt myös. Uskon, että sitten kun muutetaan täältä asuntoon jota saadaan laittaa oman näköiseksi niin sitten voi alkaa tuntua enemmän kodilta. Saa nähdä 🙂

Kiitos kovasti ja rentouttavaa sunnuntaita sinne!

Reply

Juu, silla “valiaikaisuudella” saa varmaan vahan huijattua itseaan. Toivottavasti pian teille osuu kohdalle oman kodin laittaminen, sekin on niin ihanaa aikaa 🙂 Jatketaan nailla.

Reply

Melkein unohtui kommentoida: Tykkaan jakauksesta 😉 ja laukku on tosi tyylikas!

Reply

Hih, kiitos! 😉

Reply

Voisitko tehdä postausta kengistäsi?:) Ihailen niitä aina kuvissa, olisi kiva nähdä ne kokonaan!

Reply

Tein vähän aikaa sitten postauksen suurimmasta osasta: http://styleplaza.blogspot.fr/2014/02/shoe-addict.html mutta voin hyvin tulevaisuudessa tehdä toisen, jossa kaikki kengät enemmän tai vähemmän esiteltynä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *