Tervisiä täältä Suomesta! Tuntuupa hyvältä olla takaisin 🙂 Jostain syystä tuntuu, että viime kerrasta on ikuisuus vaikka todellisuudessa vastahan täältä lähdin. Lyhyen ajan sisällä on tosin tapahtunut niin paljon, että ei ihme!

Ja hei nythän on jo kesäkuu…hyvää kesäkuuta siis kaikille!:) Pysytään kuitenkin vielä hetki viime kuun puolella näiden asukuvien muodossa. Mikä asu upposi teihin parhaiten? Mä lähden heti tänään ajelemaan landelle päin yhteen palaveriin, eli kuullaan myöhemmin!

Greetings from Finland! I arrived here last night and today I’m already driving to our summerhouse for a meeting. The months are just rolling so fast! I can’t believe it’s already June! Summer is now officially here 🙂 Here is one more glance to my May outfits…any favorites?

You May Also Like

4 comments

Reply

Asut 2, 6 ja 8 ovat suosikkejani. Ne ovat tyylikkäitä, klassisia ja ajattomia.

Reply

Kiitos Iida! 🙂 Ihanaa aurinkoista päivää sinne!

Reply

Pakko sanoa tuo seitsemäs. Kynähame on niin klassikko, joka tulee oikeuksiinsa ehdottomasti tuollaisessa rungossa. 😉

Kelit oli kyllä tänään aivan huikeat! Valitettavasti sain katsella niitä vain ikkunan takaa, mutta elokuussa sitten viimeistään!

Reply

Kiitos Camilla! Ja ainakin hame asu pomppaa esiin tuolta erittäin farkku painotteisista kuvista…ei käy varmaan epäselväksi käytänkö hameita vai housuja enemmän! 😉

Illat on onneksi niin valoiset ja lämpimät, että duunin jälkeen saa vielä palan ihanista ilmoista vaikka päivällä niistä ei voi niin nauttia! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *