Blazer / Mango
T- shirt / H&M
Jeans / Zara
Ballerinas / Mingo Portofino
Sunnies / Céline
Bag / Sophie Hulme
Tämän bleiserin pariksi haluan löytää hyvät mustat nahkahousut tai nahkashortsit. Hyvin istuvat nahkahousut on muutenkin ollut hakusesssa (sen jälkeen kun All Saintsin pari osottautui vialliseksi – vieläkin haikailen niiden perään, sillä malli oli täydellinen, mutta ainakaan vielä ei ole tärpännyt. Huomasin, että Zaraan on juuri saapunut yksi vaihtoehto, mutta saa nähdä istuuko malli omaan kroppaan ollenkaan. Nahkahousuthan kannattaa ostaa normaalia pienessä kossaa sillä nahka venähtää käytössä. Minkä merkin nahkahousuja te suosittelette?
I would love to find the perfect leather pants or leather shorts to be worn with this blazer. I have been looking for quite some time for the perfect fit, but still haven’t found it. Any suggestions? 

You May Also Like

6 comments

Reply

Perfect blazer and tote! Great photos!

Reply

Thank you Natali!

Reply

Supertrashin nahkahousuista olen kuullut pelkkää hyvää.
Itseltä löytyy vain yhdet vähän löysemmät versiot, jotka kavennettu joskus italiasta tuoduista pökistä, mutta ne tuskin mahtuu enää takapuolen yli.. Uudet olisi siis täälläkin hakusessa, mielellään sellaiset leggings/pilliversiot. Luotan sokeasti siihen, että reissusta löytyy.

Neiti taas tyylikkäänä, as always. Missä on muuten nuo kuvat napattu? Sisäinen pikkutyttöni heräsi eloon – näyttää ihanalta prinsessalinnalta. 😉

Reply

Kiitos vinkistä, täytyykin tarkistaa! 🙂 Ja kiitos…kuvat on otettu juurikin yhden linnan pihasta (Chateau de Chamerolles). Mä olen varsinainen linna-hullu ja tällä alueella niitä riittää! 😉

Reply

Upeita kuvia ja upea sinä! 🙂

Place for Dreams

Reply

Kiitos Elina! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *