Screen Shot 2015-05-11 at 15.26.27

 

Olen kertonut täällä monesti, että suurinosa suosikki ihonhoitotuotteistani on Ranskan apteekkituotteita. Nämä tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan ihan lyömättömiä. Suosin apteekkituotteita paitsi niiden toimivuuden, mutta myös sen takia, että ne sopivat lähes aina herkälle iholle. Ihoni on suhteellisen herkkä, joten liian kovat hoitotuotteet tekevät enemmän hallaa kuin hyötyä.

Olen myös kertonut teille Easyparapharmacie.com:ista, Ranskalaisesta apteekkisivustosta, joka toimittaa tuotteitaan myös Suomeen. Paitsi, että nyt meilläkin on mahdollisuus tilata näitä aarteita tänne Suomeen, niin hinnat ovat huomattavasti alhaisemmat kuin täällä kotimaassa. Ihan loistava löytö siis tämä sivusto!

Halusin listata vielä erikseen ne kaikista suurimmat suosikkini. Ne tuotteet, joita tulee käytettyä lähes päivittäin ja jotka olen havainnut todella toimiviksi itselleni. Nämä kaikki tuotteet on myös tilattavissa tuolta verkkokaupasta, eli nyt tekin pääsette kokeilemaan niitä vaikka reissua Ranskaan ei olisikaan tiedossa.

 

  • Uriage – Xémose. Tämä kasvovoide on tarkoitettu todella kuivalle ja herkälle iholle. Tämä tuote pelasti kasvojeni ihon talven aikana kun se kuivui niin pahasti, että mikään ei tuntunut auttavan. Levitin tätä paksun kerroksen aina yöksi ja muutaman päivän kuluttua ihoni oli taas ennallaan.
  • Vichy – Aqualia Thermal. Tämä kasvovoide on taas arkipäiväni pelastus. Käytän sitä normaalisti meikinalusvoiteena ja se jättää ihoni kosteutetuksi ja pehmeäksi. Tätä voidetta ei muuten kannata ostaa muualta kuin tuolta verkkokaupasta, sillä hintaero Suomeen verrattuna on aika huima.
  • Klorane – Dry Shamppoo with Nettle. Tämä on paras kuivashamppoo mitä olen kokeillut. Sen ansioista olen saanut pidennettyä hiusteni pesuväliä ja niinä päivinä kun tarvitsen hiuksiini enemmän pitoa, käytän tätä muotoilutuotteen sijaan. Ihan loistava tuote! Pieni varoituksen sana kylläkin. Muutama ystäväni on sanonut, että heille tämä tuote ei toimi yhtä hyvin kuin itselleni, eli riippuu varmaan paljon hiuslaadusta toimiiko tämä vai ei.
  • Bioderma – Créaline H2O. Tämä puhdistava kasvovesi on saanut jo kulttimaineen. Tuntuu, että kaikki hehkuttavat tätä, eikä syyttä. Ranskassa apteekinhyllyt notkuvat tätä tuotetta ja uskallan väittää, että tämä on varmasti monen apteekin bestseller. Pariisissa näki usein kun turistit ostivat näitä pullokaupalla kotiinviemisiksi. Itse olen käyttänyt tätä nyt vuosia, enkä luopuisi tästä hevillä. Tämä tuote puhdistaa kovimmankin meikin iholta ja parasta on se, että käytön jälkeen ihoa ei tarvitse erikseen huuhdella. Loistava uutinen kaikille niille, joiden ihoa vesi kuivattaa entisestään. Aamuisin en pese kasvojani ollenkaan vaan pyyhin ne tällä. Illalla poistan sitten meikin ja jos tuntuu, että tarvitsen ekstra puhdistusta niin pesen kasvot vielä Madaran puhdistusvaahdolla.
  • Garancia – Pschitt Magique. Tämä kuorinta-puhdistusvaahto on vähän uudempi tulokas kaapissani, mutta niin loistava, että se on tullut jäädäkseen.Käytän tätä noin joka toinen päivä ja heti käytön jälkeen iho on hehkuvampi ja tasaisempi. Ohjeiden mukaan, tätä voi käyttää kaksi kertaa päivässä ihonpuhdistustuotteen tavoin, mutta itse olen huomannut, että muutama kerta viikossa riittää vallan mainiosti.

 

 

These French beauty products are my all time favorites! Luckily we Finns (and many other European citizens) can now order them through Easyparapharmacie.com. I’ve told you guys about this online store in this previous post and can highly recommend it. They carry all of my favorite products are the prices are low. Perfect indeed! Do you use any of these same products?

You May Also Like

8 comments

Reply

Osaatko sanoa, myykö jokin apteekki / kauppa Uriage -merkkiä Helsingissä?

Reply

Hei! En valitettavasti osaa tähän hätään sanoa mikä apteekki tätä merkkiä myy, mutta olen ihan varma, että sitä on kyllä saatavilla. Kannattaa soittaa lähimpään apteekkiin ja tiedustella jos sieltä löytyisi. Hinnat on kyllä varmasti paljon korkeammat kuin mitä Ranskassa, eli siihen kannattaa varautua!

Reply

Oijoi, täytyy tilata tuolta! Itse kärsin atopiasta ja esimerkiksi käyttämäni Avenen silmänympärysrasva on alle 11€ ja Suomessa apteekeissa se on 22€! Samoin ne sun suosittelemat Vichyn Idealbodyt (tykkäsin ihan hirveesti muuten niistä!) alkaa olla vihdoin sen hintaisia, että opiskelijabudjetilla pystyy ostamaan!

Reply

Joo, ihan järkyttävä hintaero! Juuri sen takia tuolta kannattaa tilata vaikka isomman satsin kerralla niin pääsee huomattavasti halvemmalla. Kiva, että tykkäsit siitä Vichyn tuotteesta. Tällä merkillä on kyllä super hyviä tuotteita! 🙂

Reply

Uriage and Bioderma are amazing and I have both of these products in my toilet cabinet! 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

They are! 🙂

Reply

Siis miten mä en ole koskaan aiemmin kuullut tuosta sivustosta (tai tullut ajatelleeksi että tällaista kannattaisi googletella), ihan törkeän halpaa verrattuna Suomeen! Apua ja kiitos vinkistä :)!!!!!

Reply

Heh, onneksi luet tätä blogia 😉 Itsekin löysin sen ihan sattumalta kun aloin etsimään ranskalaista sivustoa joka toimittaisi tilauksia myös Suomeen. Poikaystävä parkani kun on ollut “kosmetiikka muulini”, joten yritin löytää toista vaihtoehtoa ettei hänen matkalaukustaan mene aina puolet tilasta mun juttuihin. Problem solved!

Mahtavaa, että tästä vinkistä oli hyötyä myös sulle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *