landella6

 

Viime sunnuntaina pakattiin kamat ja hurautettiin Alexan kanssa meidän landelle viettämään viikon viimeinen päivä. Heti ensimmäiseksi laitettiin takkaan tulta ja sitten vaan rentouduttiin sohvalla loikoillen. Välillä (tai aika useinkin) on vaan niin ihana päästä kaupungista pois ja mitä stressaavampi jakso niin sitä tärkeämpää on saada vähän etäisyytta asioihin. Illalla on ihana mennä laiturille ja katsella ympärilleen kuulematta mitään. Silloin pää voi levätä ja kroppakin hengähtää. Jostain syystä mulla tämä ei onnistu kaupungissa ollenkaan! Siihen tarvitsee sen rauhallisen paikan ja luonnon läheisyyden. Ehdin myös miettiä sitä, että syksyksi pitäisi keksiä joku liikuntaharrastus tai vähintään alkaa liikkumaan omatoimisesti paljon enemmän. Aamuisin parinkymmenen minuutin kävely ei olisi mitenkään ylitsepääsemätöntä, joten siihen tähtään näin aluksi. Jostain syystä mulla on vaan ongelmia motivoida itseäni mitä tulee liikuntaan. Täytyy sanoa, että lapsena ja nuorena on tullut harrastettua vaikka mitä, mutta jostain syystä en ole ikinä nauttinut liikunnasta.

Nykyään tuntuu, että jokainen ikäiseni parikymppinen nainen käy salilla ja miettii todella tarkkaan mitä syö. Olen täysin outsider koko tähän “wellness”-trendiin. Hyvä trendi todellakin koska itsestään täytyy pitää huolta, mutta mulle itselleni aika vieras juttu toistaiseksi. Odotan nyt ensin, että saan jonkun harrastuksen aluilleen ja sitten mietin siitä eteenpäin. Olen kyllä aika varma, etten ikinä tule jakamaan täällä mitään terveysreseptejä, mutta säännöllinen liikunta on hyvä alku sekin! Mä myös uskon perus kotiruoakaan ja mun mielestä kaikkea saa syödä kohtuudella, joten mitään ruokavalio muutoksia ei tule tapahtumaan. Eli nyt vaan ylös, ulos ja lenkille? Alku kai sekin!

Last Sunday we packed our bags and drove to my family’s summerhouse with Alexa. The first thing we did was light the fireplace (the days are getting colder) and just relaxed on the couch. As you know, I love getting away from the city and I really need it to relax properly. The best thing is to go to the dock in the evening and just sit there for a while. Nobody around you (except a swan family) and no noise. Perfect! It really relaxes the mind and the body.

I also had some time to think about the fact that I finally need to start doing some sports. Not so much for appearance reasons, but for health reasons. I should start with taking walks in the morning (that I can manage) and then hopefully find a sport I will like doing. I have never actually liked doing sports so it’s going to be a challenge for me to find something I don’t get bored of doing after two times. But I’ll start easy and then I’ll hopefully find my way!

 

landella1landella3landella4landella2landella7

You May Also Like

8 comments

Reply

Your cottage seems wonderdul, such lovely pics!

http://www.aduaa.blogspot.com

Reply

Thank you Anna! It’s definitely a great place for relaxing 🙂

Reply

Oh my, that last photo is absolutely breathtaking! That’s also what I call a Real piece of heaven on the Earth 🙂

Good luck with the exercies and finedining a sport that you like.

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

It’s one of my favorites from this Fall 🙂 Let’s hope the sunshine returns soon. Today it was super cold so I’m really hoping winter doesn’t come this fast! And thanks Natali, I hope so too 🙂

Reply

The first photo with the blanket and the fireplace, it looks so cozy and relaxed. Great photos!

X Carian
http://www.simplychicls.blogspot.com

Reply

Thank you Carian! I just love sitting by the fireplace during this time of the year, so cozy as you said 🙂

Reply

Osaatko vinkata kohtuudesta? Kuinka usein teet ruokaa? Mulla tuntuu et annoskokoja on tosi vaikee supistaa ja usein ahmii liikaa :O

Reply

Kohtuudella tarkoitin lähinnä sitä, että herkuttelen ja mun mielestä niitä herkkujakin/epäterveellisempiäkin ruokia voi hyvin syödä kunhan muistaa sen kohtuuden. En siis ole mikään “super food”-dietin puolestapuhuja 😉 Syön useimmiten ihan perus kotiruokaa (makaroonilaatikkoa, nakkikeittoa, spagettia, lasagneam kanasalaattia jne.) ja tykkään tehdä suuremman satsin kerralla jotta siitä sitten riittää ainakin pariksi päiväksi.

Mä yleensä varon puhumasta omasta ruokavaliostani täällä liikaa koska olen tosi hoikka luonnostaan ja voin syödä oikeastaan mitä tahansa ilman, että se näkyy kropassa. Tiedostan, että kaikilla näin ei ole, joten en koe, että olen ehkä se paras henkilö kertomaan omista ruokatottumuksista. Mutta sen voin sanoa, että tykkään syödä usemman kertaa päivässä pieniä annoksia kun sitten vaikka kerralla tosi ison määrän. Se pitää nälän hyvin loitolla ja kroppa saa energiaa tarpeeksi pitkin päivää! Toki toimistotyössä yms. se on hiukan hankalampi toteuttaa, mutta ainakin toimii mulla hyvin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *